LG Optimus One με Froyo 2.2 τυχεράκηδες!

Το LG Optimus One εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone, διαθέτοντας μεγαλύτερη λειτουργικότητα και προσβασιμότητα, ανταποκρινόμενο στον αυξανόμενο αριθμό των καταναλωτών, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την πρώτη smartphone συσκευή τους.
Το LG Optimus One with Google, αποτελεί ένα από τα πρώτα smartphones της αγοράς που ενσωματώνουν το Froyo 2.2, την πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας του Android, η οποία εξασφαλίζει έως και τρεις φορές ταχύτερη πρόσβαση στο Internet και στη φόρτωση των ιστοσελίδων και πιο ομαλή εκτέλεση pop-up εφαρμογών και multi-tasking λειτουργιών. Παράλληλα, το νέο smartphone της σειράς Optimus, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να συγχρονίζουν ευκολότερα τη συσκευή τους με το Outlook Calendar, εξασφαλίζοντας βελτιωμένη παραγωγικότητα, ενώ προσφέρει τη λειτουργία χρήσης ως φορητού WiFi hotspot για πολλαπλή προσβασιμότητα με μία μόνο 3G σύνδεση. Επιπλέον, το Optimus One υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς Google Mobile υπηρεσίες, όπως τα Google Voice Search, Google Voice Actions, Google Goggles, Google Shoppe και Google Maps με δυνατότητες πλοήγησης, ενώ παρέχει και πρόσβαση στο Android market, με περισσότερες από 80.000 εφαρμογές. (Η διαθεσιμότητα των Google εφαρμογών διαφέρουν από χώρα σε χώρα).
To LG Optimus One, σχεδιάστηκε κατόπιν ερευνών της LG, με γνώμονα τις ανάγκες των χρηστών που χρησιμοποιούσαν για πρώτη φορά ένα smartphone και επιθυμούσαν να έχουν πιο γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και στις πρακτικές εφαρμογές της συσκευής. Για το λόγο αυτό, το Optimus One εστιάζει στην ταχύτατη αναζήτηση πληροφοριών και τη χρήση ευέλικτων «πακέτων» εφαρμογών, που περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες Google Mobile.
«Με το LG Optimus One, η LG ενισχύει την παρουσία των smartphones, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα των smartphone κινητών, σε μια συσκευή με πλούσιες δυνατότητες», δήλωσε ο κος Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Mobile Communications Company, και συμπλήρωσε: «Το όραμα της LG είναι να βοηθάει τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία με ευκολία και ταχύτητα, ανεξαρτήτως του χώρου στον οποίο βρίσκονται κάθε στιγμή. Η πεποίθησή μας είναι, ότι η σειρά OPTIMUS θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του οράματός μας».
Για τη δημιουργία του LG Optimus One with Google, συνεργάστηκε μια μεγάλη ομάδα ερευνητών και σχεδιαστών της LG, που βελτιστοποίησε τη συσκευή για την πλατφόρμα Froyo και ενσωμάτωσε τις υπηρεσίες Google Mobile, ώστε το νέο smartphone να προσφέρει μια πιο ανανεωμένη και «φρέσκια» εμπειρία στους χρήστες. Το LG Optimus One with Google™, διαθέτει ένα διασκεδαστικό και φιλικό προς το χρήστη μενού, όπως επίσης και την αποκλειστική λειτουργία LG App Advisor, που συστήνει στους χρήστες τις 10 πιο υψηλά βαθμολογημένες εφαρμογές ανά δύο εβδομάδες.
Επιπλέον, η μοναδική σχεδίαση του μενού από την LG και μια σειρά πρόσθετων αξεσουάρ, όπως η βάση στήριξης carkit, προσφέρουν στους χρήστες λύσεις για να αξιοποιήσουν και να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα της αναβαθμισμένης πλατφόρμας Froyo.
Το LG Optimus One διαθέτει επίσης, κάμερα 3 megapixels με Face Tracking και Smile Shot, οθόνη αφής 3,2 ιντσών LCD wide HVGA με ανάλυση 320 x 480 pixels, και μπαταρία τύπου LiOn 1500mAh για μεγαλύτερη αυτονομία.
Για το ντεμπούτο του LG Optimus One with Google, η LG διοργάνωσε μια πρωτοποριακή Ψηφιακή Συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ, παρέχοντας τη δυνατότητα σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν «ζωντανά» την παρουσίαση μέσω Internet και να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω Twitter στα στελέχη της εταιρείας.
Το LG Optimus One with Google, με τις πλούσιες δυνατότητες και τις προηγμένες εφαρμογές της πλατφόρμας του Android Froyo 2.2 που διαθέτει, παρακινεί τους χρήστες να ανακαλύψουν τον υπέροχο κόσμο του Android, γιατί Life’s Good!

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
• Λειτουργικό: Android Froyo 2.2
• Διαστάσεις (χιλ.): 113,5 (Μ) x 59 (Π) x 13,3 (Β)
• Βάρος: 129 γρ.
• Δίκτυα: GSM Quad Band (850/900/1800/1900) / GPRS – EDGE (Class 10)
• Τύπος μπαταρίας: Μπαταρία 1500mAh
• Τύπος οθόνης: Capacitive LCD 3,2 ιντσών HVGA
• Ανάλυση οθόνης: 320 x 480 pixels
• Πλήθος χρωμάτων: 256K
• Κάμερα: 3.0 Megapixels
• Λειτουργίες κάμερας: Face Tracking, Smile Shot
• Μνήμη: 170MB (επεκτάσιμη έως 32GB με MicroSD)
• Αναπαραγωγή βίντεο: H.263, H264, MP4, WMV, AVI, DivX / Xvid
• Εγγραφή βίντεο: H264, MPEG4, VGA 18fps
• Αναπαραγωγή αρχείων μουσικής: (MP3, AAC+, WMA, WAV)
• Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11b/g / Bluetooth 2.1 EDR / USB 2.0
• Stereo FM Radio με RDS
• Πρόσθετες λειτουργίες: SMS / MMS / EMS / Video MMS / Email (IMAP 4, SMTP, POP3) / Document Viewer (PDF, DOC, PPT, XLS, GIF, JPG, TXT)Google Mobile Services, Google Talk.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.