Η Lexus στο Σαλόνι Αυτοκινήτου

Lexus

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του πλήρως υβριδικού premium compact concept LF-Ch ηγείται της παρουσίας της Lexus στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Επιπλέον, πραγματοποιείται το παγκόσμιο ντεμπούτο της ανανεωμένης σειράς LS και παρουσιάζονται οι ανανεωμένες εκδόσεις των GS, IS και IS F.

Lexus LF-Ch

 • Premium compact concept με Lexus Hybrid Drive
 • Πρακτικό 5-θυρο αμάξωμα, ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες των αγοραστών premium μικρομεσαίων αυτοκινήτων

Ενισχύοντας τη θέση της Lexus, ως τη μοναδική κατασκευάστρια που προσφέρει μία γκάμα πλήρως υβριδικών οχημάτων, το LF-Ch concept θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2009.

Το LF-Ch συνδυάζει την κομψή σχεδίαση και την πλήρως υβριδική τεχνολογία σε ένα πρακτικό, 5-θυρο συμπαγές πακέτο, που ικανοποιεί άριστα τους πιο απαιτητικούς πελάτες της premium μικρομεσαίας κατηγορίας.

Χάρη στη δυνατότητα λειτουργίας του μόνο με ηλεκτρισμό, βασικό χαρακτηριστικό του Lexus Hybrid Drive, το LF-Ch θα επιτρέπει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση στην πόλη με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Lexus LS

 • Ανανεωμένη σχεδίαση εσωτερικού και εξωτερικού
 • Εκσυγχρονισμένος εξοπλισμός και ανασχεδιασμένα καθίσματα
 • Βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά

Το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Σαλόνι κάνει και η πλήρως ανανεωμένη σειρά LS, που έχει εκσυγχρονιστεί αισθητικά – εξωτερικά και εσωτερικά – με ανασχεδιασμένη διάταξη καθισμάτων, σημαντικά αναβαθμισμένο εξοπλισμό και βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά.

Το Lexus LS 600h, το μοναδικό, πλήρως υβριδικό όχημα στον κόσμο στην κατηγορία premium πολυτελών sedan, θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο σαν ναυαρχίδα υψηλών επιδόσεων της σειράς LS, χάρη στα αποκλειστικά στυλιστικά στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού, τη βελτιωμένη διάταξη χώρων και τις πολυάριθμες βελτιώσεις του συστήματος Lexus Hybrid Drive.

Lexus GS

 • Ανανεωμένη σχεδίαση εξωτερικού, που αναδεικνύει το πλήρως υβριδικό GS 450h
 • Βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Νέα συστήματα ήχου και πλοήγησης με ανανεωμένη γκάμα χρωμάτων

Τα μοντέλα 2010 GS προσφέρονται με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και νέες αποχρώσεις εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ η θέση του GS450h ως ναυαρχίδα της σειράς ενισχύεται με αρκετά αποκλειστικά στυλιστικά στοιχεία. Το GS450h παραμένει το παγκοσμίως μοναδικό πλήρως υβριδικό μοντέλο στην premium μεσαία κατηγορία. Η σειρά 2010 GS περιλαμβάνει επίσης αναβαθμισμένα συστήματα ήχου και πλοήγησης.

IS και IS F

 • Πακέτο F-Sport για το IS sedan
 • Το IS F τώρα με Διαφορικό Περιορισμένης Ολίσθησης (Limited Slip Differential)
 • Νέα συστήματα ήχου και πλοήγησης

Μία νέα σειρά μοντέλων IS περιλαμβάνει αναβαθμισμένα συστήματα ήχου και πλοήγησης, νέο πακέτο F Sport και ένα ανανεωμένο σπορ sedan πολύ υψηλών επιδόσεων IS F που τώρα διατίθεται με Διαφορικό Περιορισμένης Ολίσθησης (Limited Slip Differential).

Άλλα εκθέματα

Το Lexus RX 450h, το επαναστατικό, πλήρως υβριδικό premium crossover με υψηλές επιδόσεις και κορυφαίες εκπομπές CO2.

Το Lexus IS 250C, το νέο Lexus coupe / cabrio που συνδυάζει τη σπορ κομψότητα του IS sedan με την εξαιρετική μηχανολογική ευφυΐα για τη δημιουργία ενός μοναδικού μίγματος οδηγικής απόλαυσης και προηγμένης άνεσης με την οροφή ανοιχτή ή κλειστή.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.