Ρολόι Lexon Spring: Απλότητα και κομψότητα μαζί

Lexon Spring Watch

Το Lexon Spring, είναι ένα περίεργα όμορφο ρολόι. Νομίζω πως είναι το δεύτερο ελαφρύτερο ρολόι που έχω φορέσει, το πρώτο ήταν ένα της Swatch κάπου στα 1997!… Δύο Γάλλοι σχεδιαστές, ο Ludovic Roth και ο Alexandre Dubreuil δημιούργησαν ένα Fashion ρολόι που αξίζει να φορεθεί τολμώ να πω, σε οποιαδήποτε περίσταση.

Ανοίγοντας το πακέτο αντίκρισα κάτι περισσότερο από αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες. Το πάχος της κυκλικής αλουμινένιας κάσας έδινε στο ρολόι Lexon Spring ανώτερη οπτική αρμονία απ’ότι προδιέθεταν οι φωτογραφίες. Τελευταία φοράω ρολόγια διαμέτρου μεγαλύτερων των 45mm αλλά μου άρεσε επίσης ο τρόπος που το Alu Spring Chrono των 40mm βολεύεται  πάνω στον καρπό μου. Ίσως το ύψος της κάσας ήταν αυτό που αναπληρώνει το κενό που και φέρνει την οπτική γαλήνη.

Οι βασικοί δείκτες έχουν έχουν τριγωνικό σχήμα που καταλήγουν σε μια flat ακμή. Αντίθετα οι δείκτες του χρονογράφου καταλήγουν σε μυτερή άκρη. Οι ώρες και τα λεπτά απεικονίζονται μόνο από γραμμές ανά πέντε λεπτά τονίζοντας ακόμα περισσότερο τον minimal και casual χαρακτήρα του ρολογιού.

Το λουράκι είναι υφασμάτινο  στην εξωτερική πλευρά επενδεδυμένο με δερματίνη εσωτερικά. Το καπάκι του ρολογιού είναι περιστροφικό και κλείνει ερμητικά μέσα του τον μηχανισμό της Seiko. Το ρολόι είναι αδιάβροχο και υπόσχεται αντοχή στα 5 ΑΤΜ.

Η απλότητα και η απεριόριστη κομψότητα του ρολογιού Spring τo καθιστούν προϊόν αληθινής, ακαταμάχητης ομορφιάς. Μπορεί να αγοραστεί στο διαδίκτυο μόνο για €149,0 .

Το ρολόι Lexon Spring όπως άλλα προιόντα από την Lexon μπορείτε να βρείτε στοDesign Is This .

Χαρακτηριστικά

  • Αναλογικό Ρολόι Quartz με χρονογράφο.
  • Υλικό: καντράν από αλουμίνιο, νάιλον υφασμάτινο λουράκι.
  • Διαστάσεις καντράν: Ø 40 χιλ.
  • Χρώμα: αλουμίνιο, μαύρο.
  • Βάρος: 45gr.
  • Τροφοδοσία: 1 x SR920SW μπαταρία (συμπεριλαμβάνεται).
  • Αντοχή στο νερό ως 5 ΑΤΜ.
  • Μηχανισμός κίνησης: Seiko.

Lexon Spring Watch

Lexon Spring Watch

Lexon Spring Watch

Lexon Spring Watch

 

Lexon Spring Watch

Lexon Spring Watch

Lexon Spring Watch

Lexon Spring Watch

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.