LetsGO Taxi – Online Ταξίμετρο από το www.letsGO.gr

letsgogr_taxi

Για άλλη μια φορά το www.letsGO.gr πρωτοπορεί και παρουσιάζει μια μοναδική σε παγκόσμια κλίμακα υπηρεσία: το online ταξίμετρο! Μια πολύ χρήσιμη και αξιόπιστη υπηρεσία υπολογισμού του κόστους μιας διαδρομής με ταξί!

Μέσα από ένα πολύ απλό και φιλικό περιβάλλον, ο χρήστης επιλέγει τις διευθύνσεις αφετηρίας και προορισμού, και το σύστημα προτείνει την βέλτιστη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει και υπολογίζει το κόστος της διαδρομής αυτής με ταξί, με βάση τα ισχύοντα κόμιστρα, συμπ/νου του ΦΠΑ.

Για τον υπολογισμό του κόστους λαμβάνεται υπόψη και η επιθυμητή Ώρα Διαδρομής, έτσι ώστε να ληφθεί υπόψη της τυχόν διαφορετική χρέωση (ημερήσιο ή νυχτερινό τιμολόγιο) αλλά και η Περιμετρική Ζώνη (Μονή Ταρίφα) των Ταξί στον Νομό Αττικής. Πολύ σύντομα θα συμπεριληφθούν κι άλλες πόλεις.

Όπως ακριβώς και σε μια πραγματική διαδρομή με ταξί, η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της και τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις για Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΚΤΕΛ και Σιδηροδρομικούς Σταθμούς, τον αριθμό των Αποσκευών άνω των 10Kg, την διέλευση από σταθμούς διοδίων, το κόστος για κλήση / ραντεβού ραδιοταξί, αλλά και την διακύμανση του κυκλοφοριακού φόρτου. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί εύκολα να παραμετροποιήσει το κόστος σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα.

Όπως είναι φυσικό, η πραγματική τιμή μπορεί να αποκλίνει λίγο ανάλογα με την κίνηση στους δρόμους, τις καιρικές συνθήκες κι άλλους απρόβλεπτους παράγοντες. Ωστόσο, παρέχει μια πολύ καλή ένδειξη του κόστους, κι αυτή έχει επιβεβαιωθεί με πραγματικά δεδομένα!

Η υπηρεσία παρέχει επίσης τη δυνατότητα εκτύπωσης της απόδειξης (βλ. σχετική εικόνα), με αναλυτικές χρεώσεις, όπως ακριβώς ένα ταξίμετρο. Επιπρόσθετα, μπορεί κάποιος να εκτυπώσει και την προτεινόμενη διαδρομή, με αναλυτικές οδηγίες δρομολόγησης, για να πάρει μαζί του στο ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι το www.letsGO.gr είναι ένας ψηφιακός χάρτης, με πολλές χρηστικές υπηρεσίες και πολλά σημεία ενδιαφέροντος, κάνοντας τη χρήση και την πλοήγηση ακόμη πιο ευχάριστη, ακόμη πιο φιλική!

Αν και ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, το www.letsGO.gr προσφέρει στους χρήστες του πολλές δυνατότητες, όπως:

• Ψηφιακούς χάρτες υψηλής ανάλυσης για όλη την Ελλάδα.

• Αναζήτηση μιας Διεύθυνσης σε ελεύθερο κείμενο, στα ελληνικά ή greeklish.

• Δρομολόγηση από ένα σημείο σ’ άλλο, με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης.

• Χιλιάδες Σημεία Ενδιαφέροντος που εμπλουτίζεται συνεχώς.

• Εκτύπωση και Αποστολή με email του Χάρτη και των Οδηγιών Δρομολόγησης.

• Αυτόματη προσαρμογή (auto-resize) του site στην οθόνη του κάθε χρήστη.

• Συμβατότητα μ’ όλους τους γνωστούς browsers της αγοράς.

Related Articles

4 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Καταπληκτική υπηρεσία! Μου βρήκε το ακριβές αντίτιμο που συνήθως πληρώνω στο ταξί από το σπίτι στη δουλειά μου. Επιπλέον μου πρότινε μια πολύ καλύτερη διαδρομή! :-)

    Θα λύσει τα χέρια όλων των επιβατών ταξί και θα τους προστατέψει από τους ασυνείδητους οδηγούς!

    Μπράβο στο http://www.letsgo.gr!

  • Είναι απαραδεκτο να κατηγορούν τους Ταξιτζήδες σαν κλέφτες και να φτιάχνουν “εργαλεία” ώστε να μην παραπανάται ο κόσμος. Ντροπή σε αυτούς που το έφτιαξαν.

  • Δεν είναι φυσικά όλοι οι ταξιτζήδες κλέφτες, αλλά υπάρχουν αρκετοί που με την συμπεριφορά τους και τα πειραγμένα ταξίμετρα αμαυρώνουν την εικόνα ολόκληρου του κλάδου!

    Όσοι είναι τίμιοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε! Εξάλλου πρόκειται για να πολύ χρήσιμο & αξιόπιστο εργαλείο που θα βοηθήσει πολλούς χρήστες να επιλέξουν την πιο καλή διαδρομή για εκεί που θέλουν να πάνε και να ξέρουν εκ των προτέρων πόσο περίπου θα τους στοιχίσει. Δεν νομίζω να είναι κακό αυτό! Εξάλλου, όλοι μας πριν αγοράσουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, ρωτάμε πρώτα την τιμή. Γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τα ταξί?

  • Κανεις δεν κατηγόρησε τους ταξιτζηδες για κλεφτες! Αγαπητε Σωτήρη, η εποχη που παίρναμε “γουρουνι στο σακι” εχει περασει! Ολοι ενδιαφερόμαστε να ξέρουμε πόσο θα πληρώσουμε για κάτι, ειδικα την εποχή αυτή! Χρησιμοποίησα την υπηρεσία, μου φάνηκε εύκολη στην χρήση και αξιόπιστη και μονο μπράβο εχω να πω στην ομάδα του lets go!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.