Κόλλησε το κινητό; Δες τι πρέπει να κάνεις!

kollhse-to-smartphone1Όλα τα smartphone κολλάνε. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και τα μοντέλα των smartphones που βρίσκονται ψηλά στην πυραμίδα των προδιαγραφών κολλάνε. Αν κάποιος σας πει ότι η ναυαρχίδα του δεν έχει κολλήσει ποτέ τότε είναι ένας ελεεινός ψεύτης που δεν ξέρει τι του γίνετε. Μην τον κάνετε παρέα.

Κάποτε όλα σχεδόν τα smartphones, εκτός από το iPhone που αποτελεί κάτι ιδιαίτερο…, είχαν ένα αφαιρούμενο πίσω καπάκι. Θυμάσαι; Ένα πλαστικό, αφαιρούμενο, ελαφρύ καπάκι που το έβγαζες και έβαζες την SIM σου, την SD σου ακόμα και την μπαταρία που αγόρασες γνήσια από το ebay σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά τελικά αποδείχθηκε τζούφια. Εκτός από το να προσθαφαιρείς όλα αυτά, μπορούσες να κάνεις και κάτι άλλο: Reset στο κολλημένο smartphone σου με τόση ευκολία όση να πάρεις στα χέρια σου την μπαταρία και να την ξαναβάλεις πίσω. Μετά αντέγραψαν όλοι το iPhone και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς κάποιο εργαλείο και σε ελάχιστο χρόνο. Τι κάνεις λοιπόν όταν το κινητό σου κολλήσει; Στην αρχή πανικοβάλλεσαι, μετά ψάχνεις στο google για “Κόλλησε το κινητό μου” ή “κόλλησε το android κινητό μου” ή “kolise to smartphone” ή “πως κάνω reset σε samsung/ sony/ lg/ huawei/ chinyang” και πέφτεις για καλή σου τύχη σε αυτό εδώ το κείμενο που θα σε ανακουφίσει.

iPhone – Κράτα πατημένα ταυτόχρονα το κουμπί ON-OFF και το Home μέχρι να σβήσει. Μετά άνοιξε το όπως συνήθως .
Samsung, LG, Huawei, Asus – Κράτα πατημένο το κουμπί ON-OFF μέχρι να σβήσει. Μετά άνοιξε το όπως συνήθως .
Sony, HTC – Κράτα πατημένα ταυτόχρονα το κουμπί ON-OFF και το κουμπί αύξησης του ήχου μέχρι να σβήσει. Μετά άνοιξε το όπως συνήθως.
Nokia Lumia – Κράτα πατημένα ταυτόχρονα το κουμπί ON-OFF και το κουμπί μείωσης του ήχου μέχρι να σβήσει. Μετά άνοιξε το όπως συνήθως.

Πολύ απλό δεν ήταν; Νομίζω πως τζάμπα πανικοβληθήκατε…

      

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.