Οι Κινέζοι αντιγράφουν Ζερβουδάκη (Zer Phones)!

Οι Κινέζοι αντιγράφουν ΖερβουδάκηΟ κύριος Θεοδόσης Ζερβουδάκης τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτατα γνωστός δια μέσου τον εκπομπών τεχνολογίας που παρουσιάζει σε αρκετά μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Μέσα από τις εκπομπές του μάθαμε ότι μία ακόμα ελληνική εταιρία, η ZER, μπορεί και σχεδιάζει το Hardware ελληνικών smartphones που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τις μεγάλες παραδοσιακές εταιρίες όπως η Samsung, Apple και άλλες. Τα μοντέλα που κατασκευάζει η ZER (σε εργοστάσια της Κίνας) έχουν εντυπωσιακό μοντέρνο design και πολλές δυνατότητες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Οι Κινέζοι αντιγράφουν ZER;

Τυχαία καθώς χάζευα συσκευές μέσα στο Gearbest έπεσα σε μια συσκευή που εξωτερικά μοιάζει εντελώς με την ναυαρχίδα της ZER, το ZER M20. Το αριστερό smartphone της εικόνας είναι το “TIMMY M20” όπως το ονομάζουν οι Κινέζοι και όχι μόνο μοιάζει σχεδιαστικά με το δικό μας ZER M20 (στα δεξιά της εικόνας) αλλά έχει και ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά (εκτός βέβαια από την ανάλυση των καμερών όπου υπερισχύουμε). Φυσικά το “ΤΙΜΜΥ Μ20” αφού σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται από Κινέζους έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή με το “ZER M20”. Στοιχίζει 82,37 ευρώ ενώ το δικό μας 199 ευρώ!

Μήπως ο κύριος Ζερβουδάκης δεν πρέπει να ανέχεται πια οι κόποι του να αποτελούν πεδίο εκμετάλλευσης από τρίτους; Μήπως πρέπει να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό;

Related Articles

3 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.