Νέα σειρά προϊόντων Ολικής Αλεσης από τον Καραμολέγκο

Καραμολέγκος

Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος με μια μακρά, ανοδική πορεία στον κλάδο των τυποποιημένων προϊόντων αρτοποιίας και πιστή στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις καινοτομεί για ακόμα μία φορά προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή το νέο Γέννημα Θρέμμα, μία μοναδική πρόταση ψωμιών σε φέτες Ολικής Άλεσης με προζύμι.

Η Ολική Άλεση δεν είναι απλά μία τάση, αλλά μία συνειδητή επιλογή που καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

Η ιδέα είναι απλή: Σε ένα τόσο βασικό είδος διατροφής όπως είναι το ψωμί, να μπορεί ο καταναλωτής να αναγνωρίσει, να επιλέξει και τελικά να απολαύσει τα πολλαπλά οφέλη που του προσφέρει η Ολική Άλεση. Αυτό ακριβώς κάνει το νέο Γέννημα Θρέμμα. Προσφέρει όλα τα καλά της Ολικής Άλεσης σε 3 ξεχωριστές γεύσεις: «πολύσπορο διαλεχτό», «κρίθινο μοναδικό» και «σίκαλη εξαιρετική» όλα με την αυθεντική γεύση του προζυμιού.

Βασική προτεραιότητα της εταιρίας Καραμολέγκος είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται συνεχώς στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, εφαρμόζοντας αυστηρές προδιαγραφές στην ασφάλεια των προϊόντων και επενδύοντας στην καινοτομία. Η παραγωγή του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων είναι μια σύνθετη, ευαίσθητη και δυναμική διαδικασία που απαιτεί σημαντική εμπειρία και γνώσεις.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.