Ζαν-Μισελ Κουστώ: Ταξίδια στον ωκεανό

Jean Michel Cousteau

Από τις 6 Αυγούστου και κάθε Πέμπτη στις 21:00, το National Geographic Channel, που προβάλλεται αποκλειστικά από τη ψηφιακή πλατφόρμα της nova, παρουσιάζει το νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Ταξίδια στον Ωκεανό» που συνδυάζει την εξερεύνηση με την επιστήμη.

Ο διεθνούς φήμης ωκεανολόγος και περιβαλλοντολόγος Ζαν-Μισέλ Κουστώ, γιος του διάσημου Γάλλου ωκεανογράφου Ζακ-Υβ Κουστώ και η ομάδα του, επιστρέφουν αυτόν τον Αύγουστο στο National Geographic Channel και ερευνούν μια σειρά συγκλονιστικών φυσικών φαινομένων και περιοχές βυθού που είναι ελάχιστα γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ Ζαν-Μισέλ Κουστώ, τα παιδιά του Φαμπιέν και Σελίν και η ομάδα των έμπειρων δυτών, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη τεχνολογία, ερευνούν εξωτικά οικοσυστήματα κι έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με φιλικούς αλλά και αφιλόξενους «κατοίκους» των ποταμών, των θαλασσών και φυσικά των ωκεανών.

Τον Αύγουστο, ο βραβευμένος ωκεανολόγος προσκαλεί τους συνδρομητές της nova στις 6 & 13/08 στον ποταμό Αμαζόνιο και το τροπικό δάσος του, στις 20/08 στην Αρκτική για να ανακαλύψουν τα Φαντάσματα των Θαλασσών και στις 27/08 στον Ατλαντικό και στον Ειρηνικό ωκεανό για να αναζητήσουν την φάλαινα όρκα.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.