Το νέο iPhone είναι αλήθεια! Το iPhone 4 είναι ο Θεός…

iPhone 4

Το iPhone 4 αυτό, το iPhone 4 , το iPhone 4 παραπέρα, το iPhone 4 ατσαλένιο, φανταστικό design, μπλα μπλα μπλα, μπουρου μπουρου μπουρου… Όλη η γη σήμερα ζει στους ρυθμούς ενός σκ@τοκινητου (Θεέ Jobs συγχώρα με…). Ένα σκατ*κινητο που στοιχίζει 700 ευρώ.  700 ευρώ για να περνάς την ώρα σου εγκαθιστώντας-απεγκαθιστώντας άχρηστες εφαρμογές της μιας ημέρας που το μόνο που προσφέρουν είναι λιγότερη ζωή. Το iPhone 4 είναι λεπτότερο κατά 24% (!!!) από το iPhone 3GS! Και; Έχει καλύτερη ανάλυση! Και; Θα δεις ποτέ ταινία σε αυτό; Αφού όσες φορές προσπάθησες το αφησες στην άκρη. Θυμάσαι; Θα “σερφάρεις” στο intern’Et; Πόση ώρα αντέχεις να το κάνεις; 10 λεπτά;

Το iPhone 4 είναι μια ιντερνετική απάτη που εσκεμμένα προωθείται από τα blogs με τις παπαρι3ς περί leaks λες και πρόκειται για την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής. Έχουν χαθεί τόσες εργατοώρες (όπως θα έλεγε και πρώην καλύτερος blogger) που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μια κοινή προσπάθεια εύρεσης λύσης στο πρόβλημα της πετρελαιοκηλίδας του Κόλπου. Το iPhone 4 είναι μια ακόμα συγκαλυμμενη προσπάθεια αποξένωσης των ανθρώπων μέσα από την δήθεν επικοινωνία που προσφέρει.

Κατά τ’άλλα ο σχεδιασμός του είναι εξαιρετικός, χαρακτηριστικό γνώρισμα της “Apple αισθητικής” ενώ η ποιότητα της οπτικής εμπειρίας φαίνεται ότι θα αποτελέσει προνόμιο μόνο όσων έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι τυχεροί κάτοχοι αυτού του μικρού θαύματος.

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.