ΙΚΕΑ: Ένα σπίτι στο… metro. Μικρές αλλαγές. Μεγάλη διαφορά!

Ikea

Εάν αναζητάτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να ανανεώσετε τον χώρο σας μέσα από Μικρές Αλλαγές που κάνουν τη Μεγάλη Διαφορά, επισκεφθείτε το σταθμό του Μετρό στην Δουκ.Πλακεντίας και θαυμάστε από κοντά το «Γυάλινο Σπίτι» της ΙΚΕΑ.

Η μοναδική διάφανη κατασκευή φιλοξενήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μετρό του Αγ.Αντωνίου όπου κυριολεκτικά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των διερχόμενων ενώ από σήμερα και μέχρι τις δέκα Οκτωβρίου το «Γυάλινο Σπίτι» εγκαινιάζει την παρουσία του στον σταθμό του Μετρό στην Δουκ.Πλακεντίας.

Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πόσο εύκολα μπορεί ένας χώρος να γίνει ζεστός και ιδιαίτερος, υιοθετώντας μερικές μόνο μικρές, απλές και έξυπνες κινήσεις.

Το Γυάλινο σπίτι της ΙΚΕΑ κάθε ημέρα φιλοξενεί διαφορετική επίπλωση και διακόσμηση στο εσωτερικό του. Στην πραγματικότητα με μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές μέσα από την επιλογή διαφορετικών σε στυλ φωτιστικών, χαλιών, διακοσμητικά ειδών, κουρτινών κ.α, o χώρος μας μπορεί να αλλάξει σε μία μόλις ημέρα!

Φωτίστε, «ντύστε» και χαλαρώστε στο ανανεωμένο σας σπίτι με φρέσκια διάθεση ακολουθώντας τις πρακτικές συμβουλές της ΙΚΕΑ.

Έως τα τέλη Οκτωβρίου, το γυάλινο σπίτι θα βρίσκεται σε πολλά άλλα σημεία της Αττικής προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους όσους επιθυμούν να εμπνευστούν την αλλαγή στον χώρο τους, απλά, πρακτικά και έξυπνα.

Τέλος για ακόμη μια χρονιά η ΙΚΕΑ συνεχίζει την διανομή του νέου της καταλόγου 2010 σε πάνω από 2.800.000 νοικοκυριά. Ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2010 ακόμα πιο εμπλουτισμένος σε προϊόντα και ιδέες έρχεται στην πόρτα σας για να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το σπίτι σας, αφού σε κάθε μία από τις 384 σελίδες του νέου καταλόγου μπορείτε να βρείτε ιδέες και λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς και στο χώρο σας.

Η διανομή του νέου καταλόγου θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, καλύπτοντας τις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.