Τρικάναλα kit μνήμης HyperX T1 Black από την Kingston

Η Kingston Technology Europe Ltd., θυγατρική της Kingston Technology Corporation, της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των τρικάναλων kit μνήμης HyperX T1 Black DD3 http://bit.ly/gGYjHH . Τα νέα kit μνήμης είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου chipset Intel Core i7™-990Χ και των motherboards που είναι βασισμένες σε Χ58. Είναι διαθέσιμες σε kit των τριών ή των έξι μονάδων ενώ η χωρητικότητα τους φτάνει έως και τα 24GB.

«Τα νέα τρικάναλα kit μας, HyperX T1 Black δίνουν στους ενθουσιώδεις χρήστες την ευκαιρία να συνδυάσουν τις υψηλές επιδόσεις και το design στο εσωτερικό στους υπολογιστές τους» σχολίασε ο Mark Tekunoff, senior technology manager της Kingston. «Αυτά τα kit υψηλής χωρητικότητας είναι ιδανικά για τα προϊόντα Χ58 που υπάρχουν ήδη στην αγορά, ιδιαίτερα τις νέες μητρικές κάρτες για gaming GIGABYTE G1-Killer»

«Η GIGABYTE είναι ενθουσιασμένη με την κυκλοφορία της νέας μνήμης Black T1 HyperX της Kingston, αφού ήρθε αμέσως μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορία της gaming motherboard GIGABYTE G1-Killer,» σχολίασε ο Tim Handley, Deputy Director για Motherboard Marketing της GIGAGABYTE. «Με κοινό χρωματικό κώδικα και ίδιο αγοραστικό κοινό, αναμένουμε πως οι PC gamers θα συνδυάσουν τις νέες Black T1 μνήμες με τις gaming motherboards GIAGBYTE G1-Killer»

Η Kingston θα κυκλοφορήσει τρία τρικάναλα Kit HyperX T1 Black 1600MHz DD3 με χωρητικότητα 24GB, 12GB και 6GB. Η HyperX T1 Black είναι διαθέσιμη μέσω των καναλιών της Kingston από εξουσιοδοτημένους διανομείς, μεταπωλητές, πωλητές μέσω του διαδικτύου και λιανέμπορους. Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφ΄όρου ζωής και τη γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kingston ή τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kingston.com/europe

 

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.