Επιτέλους το HTC Gratia και στην Ευρώπη!

Το περιμέναμε καιρό αυτό στο akouseto.gr και επιτέλους έφτασε η μέρα που η HTC ανακοίνωσε την διάθεση του HTC Gratia και στην Ευρωπαική αγορά. Για όσους έχουν ξεχάσει, το Gratia είναι ένα ακόμα Android Smartphone της HTC που κυκλοφορεί με την έκδοση 2.2 (όταν ακόμα εκεί στην Ericsson – Sony αναβάλουν την κυκλοφορία του 2.1) καθώς επίσης και με μια αξιόλογη κάμερα 5 Megapixel που θα απεικονίζει τις φωτογραφίες στην 3,2″ οθόνη. Ακολουθεί το δελτίο τύπου με όλες τις επισημότητες που του αρμόζουν.

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει σήμερα το Ευρωπαϊκό λανσάρισμα του HTC Gratia, μια σημαντική προσθήκη στην υπάρχουσα γκάμα smartphones της εταιρίας.

Συνδυάζοντας το στιλ με τη λειτουργικότητα, το κομψό HTC gratia είναι φτιαγμένο από μαλακό υλικό που εξαλείφει τις αιχμηρές γωνίες, ενώ ταυτόχρονα εξοπλίζεται με μια κάμεραπέντε megapixel, αυτόματης εστίασης. Με μήκος που δεν ξεπερνάει τα 10 εκατοστά και βάρος 115 γραμμάρια, το HTC Gratia εντυπωσιάζει χάρη στην πλατφόρμα Android 2.2 – την τελευταία διαθέσιμη.

Το HTC Gratia ενσωματώνει την πιο πρόσφατη εκδοχή του HTC Sense™, τη φιλοσοφία σχεδιασμού που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο, κάνοντας τα πράγματα να λειτουργούν απλά και ευχάριστα, όπως τα αντιλαμβανόμαστε. Επίσης, χάρη στην ενσωματωμένη εφαρμογή Friend Stream που συγκεντρώνει όλες τις ενημερώσεις από ταFacebookTwitter και Flickr σε ένα σημείο, απλοποιεί την επικοινωνία ενώ την αναγάγει σε μια μοναδική εμπειρία.

«Φιλοσοφία της HTC είναι να παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό χρήσης και επιλογών στους κατόχους των κινητών τηλεφώνων μας», αναφέρει ο Florian Seiche, Πρόεδρος της HTC Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. «To HTC Gratia προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Οι συμπαγείς διαστάσεις, ο πανέμορφος σχεδιασμός και η ισχύς του Android2.2, συνδυάζονται με τη δύναμη παραμετροποίησης του HTC Sense καθιστώντας το ένα δελεαστικό πακέτο. Ανυπομονούμε να φέρουμε το HTC Gratia στην Ευρώπη».

Διαθεσιμότητα
Το HTC Gratia θα είναι διαθέσιμο μέσω των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και του δικτύου λιανικής πώλησης σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, από τον Νοέμβριο του 2010.

Σχετικά με την HTC
Η HTC Corporation (HTC) αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η HTC δημιουργεί επαναστατικά smartphones που υπηρετούν τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των χρηστών. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.