Η HTC παρουσιάζει δυο νέα κινητά, με πλήκτρο άμεσης πρόσβασης στο Facebook

Η HTC ανακοινώνει σήμερα δυο νέα κινητά τηλέφωνα κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου με επίκεντρο την κοινωνική δικτύωση, συνδυάζοντας την απλότητα και την ευκολία χρήσης της εμπειρίας HTC Sense, με τη δύναμη της επικοινωνίας μέσω Facebook®. Αποτελώντας μέρος της διευρυμένης γκάμας των έξι νέων συσκευών που ανακοινώθηκαν στο Mobile World Congress, τα HTC ChaCha και HTC Salsa ενσωματώνουν ένα εξειδικευμένο Facebook® πλήκτρο, για πρόσβαση με ένα άγγιγμα, στην υπηρεσία του Facebook μέσα από την εμπειρία HTC Sense.

«Η HTC κατανοούσε πάντα ότι κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες, για αυτό και τα νέα HTC ChaCHa και Salsa προσφέρουν νέους τρόπους για να ζήσουν την εμπειρία του Facebook, μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο» ανέφερε ο Pete Chou, CEO της HTC Corporation και συμπλήρωσε: «Με περισσότερους από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, το Facebook έχει γίνει συνώνυμο με την κοινωνική δικτύωση για αυτό και η προσέγγιση της HTC προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα μέσα από την κινητή της εκδοχή».

«Συνεργαστήκαμε στενά με την HTC για πολλά χρόνια, για να εισάγουμε την εμπειρία του Facebook στις συσκευές, με τα HTC ChaCha και HTC Salsa να αποτελούν το επόμενο βήμα» ανέφερε ο Henri Moissinac, Head of Mobile Business for Facebook και συμπλήρωσε: «H HTC υλοποίησε το Facebook σε αυτές τις δυο συσκευές, με έναν πρωτοποριακό τρόπο που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μοιράζονται εύκολα, ό,τι θέλουν, από όπου και αν βρίσκονται».

Και τα δύο κινητά ενσωματώνουν ένα εξειδικευμένο Facebook πλήκτρο, που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες λειτουργίες των χρηστών του Facebook απευθείας από τη συσκευή. Το εν λόγω πλήκτρο, αναγνωρίζει αυτόματα το περιεχόμενο και σας ειδοποιεί κάθε φορά που σας δίνετε η δυνατότητα να μοιραστείτε περιεχόμενο ή ενημερώσεις προφίλ μέσω Facebook. Με ένα πάτημα αυτού του πλήκτρου, μπορείτε να ανανεώσετε το status σας, να ανεβάσετε μια φωτογραφία, να μοιραστείτε ένα νέο, να κάνετε κράτηση στο αγαπημένο σας εστιατόριο και πολλά ακόμη. Μπορείτε για παράδειγμα να βγάλετε μια φωτογραφία με φίλους και να την ανεβάσετε απευθείας στο Facebook, πατώντας απλά και μόνο αυτό το πλήκτρο, ή να γνωστοποιήσετε στους φίλους σας το μουσικό κομμάτι που ακούτε εκείνη τη στιγμή – αναγνωρίζεται αυτόματα και κοινοποιείται στο Facebook.

Οι νέες συσκευές ενσωματώνουν την έκδοση Android Gingerbread 2.3 και τη νεότερη εμπειρία HTC Sense. Όταν πραγματοποιείτε μια κλήση, η σχετική οθόνη προβάλλει το status, τις φωτογραφίες ή ακόμη και τα επικείμενα γενέθλια των φίλων σας. Οι ίδιες ενημερώσεις προβάλλονται και όταν δέχεστε μια κλήση από ένα φίλο στο Facebook. Με την ίδια ευκολία μπορείτε να φέρετε τη συσκευή στα μέτρα σας προσθέτοντας ειδικά widgets αφιερωμένα στο Facebook.

Τα HTC ChaCha και HTC Salsa smartphones, καθιστούν πανεύκολη την επαφή με τους φίλους σας μέσω του Facebook Chat και των μηνυμάτων του. Τα τελευταία μαζί με τις συνομιλίες που έχετε στο Facebook, ενσωματώνονται στη συσκευή και εμφανίζονται στους φακέλους εισερχομένων μηνυμάτων και email, ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες συνομιλίες σας.

Μείνετε σε επαφή με το smartphone της γενιάς του Facebook – HTC ChaCha

Το HTC ChaCha smartphone σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μείνετε σε επαφή με φίλους, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ο μοναδικός σχεδιασμός της οθόνης και του φυσικού πληκτρολογίου QWERTY, επιτρέπουν την εύκολη προβολή και εισαγωγή κειμένου. Επίσης μπορείτε να καταγράψετε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας σε ανάλυση High-Definition ή να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις με φίλους, αξιοποιώντας τις δύο κάμερες, τη μία στα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση και LED φλάς και τη δεύτερη VGA στην πρόσοψη. Τέλος, το ChaCha smartphone φέρνει το Internet στην παλάμη του χεριού σας με την οριζόντια οθόνη 2,6 ιντσών ανάλυσης 480Χ320 pixels.

Οι φίλοι σου στο Facebook δεν ήταν ποτέ πιο κοντά – HTC Salsa

Υποστηρίζοντας τις ίδιες Facebook λειτουργίες με το HTC ChaCha smartphone, το HTC Salsa smartphone προσφέρει μια μοναδική, ταχύτατη εμπειρία smartphone. Η κάμερα στα 5 megapixel που ενσωματώνει σας επιτρέπει να συλλάβετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες στη χορταστική οθόνη αφής 3,4 ιντσών με ανάλυση 480Χ320 pixels.Τέλος, το εξειδικευμένο πλήκτρο Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε εικόνες με ένα άγγιγμα, ενώ η VGA πρόσθια κάμερα προσφέρει υψηλής ποιότητας βιντεοκλήσεις.

Διαθεσιμότητα

Τα HTC ChaCha και HTC Salsa θα είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές στις κυριότερες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας το δεύτερο τρίμηνο του 2011. Όσον αφορά στην Αμερική, η AT&Tκαι η HTC θα εισάγουν αποκλειστικά τη μοναδική αυτή εμπειρία χρήσης, μέχρι το τέλος του έτους.

            

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.