Πως να κάνετε καφέ με το Sony-Ericsson Xperia X10! (Δουλεύει)

Αν και οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο άνδρες κατόχους iPhone το Xperia X10, η ναυαρχίδα της Sony – Ericsson, ήρθε για να το αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις. Δεν θα σταθούμε στις τεχνικές λεπτομέρειες αφού το τι μπορεί να κάνει το Android ως λειτουργικό είναι χιλιοειπωμένο όπως και το γεγονός ότι συνεχώς κερδίζει έδαφος έναντι των ανταγωνιστών του. Ένα άλλο σημείο που προκαλεί εντύπωση είναι το εκλεπτυσμένο design της συσκευής που μόνο στο akouseto.gr έχουμε καταλάβει ότι μοιάζει (τουλάχιστον στα πλάγια) κατά πολύ στην δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004!

xperiax10olympicflame

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι περιττά γιατί απλά υπερκαλύπτονται από το σημαντικότερο χαρακτηριστικό στην ιστορία των κινητών τηλεφώνων και λοιπών smartphone συσκευών: Η δημιουργία καφέ! Αυτό που παλιότερα θα έμοιαζε γραφικό αστείο του στυλ “Κάνει και καφέ;” πλέον τείνει να καταργηθεί. Ναι! Κάνει και καφέ! Φαίνεται άλλωστε και στο video που ακολουθεί…

[Music:2Inentions]

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • Το έχω πάρει και τα σπάει! Η καμερα των 8 Mp δεν έχει και πολύ καλή ποιότητα αλλά το android market place έχει πολλά χρήσιμα προγραμματακια.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.