Δύο φορές πιο συχνά στο γυμναστήριο αν η άσκηση είναι ομαδική!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 2.200 μέλη γυμναστηρίων και health clubs σε ΗΠΑ και Καναδά, απέδειξε ότι το 66% των αθλουμένων αξιολογούν την ομαδική άσκηση ως την κορυφαία υπηρεσία που τους προσφέρεται σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη παροχή διασφαλίζει η συνδρομή τους.

Τα στοιχεία ανακοίνωσαν η International Health, Racquet & Sportsclub Association-ένωση που αντιπροσωπεύει πάνω από 9400 κέντρα άθλησης και φυσικής αγωγής σε 78 χώρες, και η Health Club Development Company- συμβουλευτική εταιρεία για τον σχεδιασμό και τη στρατηγική κέντρων άθλησης στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς.

Η LesMILLS™ είναι ο μεγαλύτερος δημιουργός και διανομέας προγραμμάτων χορογραφημένης ομαδικής άσκησης παγκοσμίως. Έξι εκατομμύρια άνθρωποι την εβδομάδα συμμετέχουν στα προγράμματα της LesMILLS ™ σε περισσότερα από 13.500 γυμναστήρια σε 80 χώρες.

Σε συνδυασμό των στοιχείων της έρευνας με προηγούμενες καταγραφές της LesMILLS™, αποδεικνύεται συγχρόνως, πως τα μέλη των γυμναστηρίων που αθλούνται ομαδικά με τα προγράμματα της εταιρείας, επισκέπτονται δύο φορές πιο συχνά τα γυμναστήρια από εκείνους που αθλούνται μεμονωμένα και ανεξάρτητα.

¶λλα αποτελέσματα έδειξαν πως οι αθλούμενοι κατά 71,8% δήλωσαν «πολύ πιθανόν» να συνεχίσουν με τα προγράμματα της LesMILLS™ τους επόμενου 12 μήνες, 72.2% θα ανανεώσουν την συνδρομή τους, ενώ το 74.7% δήλωσαν «πολύ πιθανόν» να προτείνουν σε φίλους να γραφτούν στο πρόγραμμα.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.