Δωρεάν διαφήμιση για το blog σας!

Δωρεάν Διαφήμιση

Πολλές φορές, θα έχει συμβεί και σε εσάς, βλέπω στο Dashboard του WordPress ειδοποιήσεις για εισερχόμενους συνδέσμους. Αυτό φυσικά κάθε άλλο παρά κακό είναι αφού έτσι μπορεί να γίνει διαθέσιμο το πόνημα σας και σε άλλους που δεν είχαν την τύχη/ατυχία να επισκεφτούν το blog σας ούτε κατά τύχη. Το πράγμα όμως, αρχίζει να γίνεται διαβολικό όταν το υποτιθέμενο link δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια φωτογραφία από το δικό σας blog η οποία είναι αποθηκευμένη στον server που πληρώνεται εσείς και εμφανίζεται στο site του άλλου χωρίς καμία προειδοποίηση/αναφορά καταναλώνοντας το πολύτιμο σας bandwidth. Αν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία ανθρώπων μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω πέντε βήματα ώστε να πάρετε εκδίκηση για την “ζημιά” που σας έκαναν:

1. Βρίστε χαμηλόφωνα τον “κλέφτη” για να μην ξυπνήσετε ή ενοχλήσετε τους γύρω σας. Το “Ρε το @ρχίδ1 τι μου έκανε” είναι αρκετό. Μην συνεχίσετε να βρίζετε γιατί χάνετε δυνάμεις και αποσπάται η συγκέντρωσή σας.
2. Βρείτε το Post στο οποίο έχετε χρησιμοποιήσει την φωτογραφία, πατήστε να δείτε τον HTML κώδικα του άρθρου και αλλάξτε ελαφρώς το όνομα της εικόνας (πχ το eikona.jpg αλλάξτε το σε eikona1.jpg).
3. Ψάξτε στον κατάλογο “…/wp-content/uploads/…” για να βρείτε για ποια φωτογραφία πρόκειται και αλλάξτε το όνομα του αρχείου σύμφωνα με το βήμα 2.
4. Φτιάξτε ένα διαφημιστικό bannerάκι για το blog σας και βάλτε φαρδύ-πλατύ το όνομα του. Σώστε το και ονομάστε το όπως ακριβώς ονομάζατε την φωτογραφία που σας έκλεβε ο κλέφτης (στην περίπτωση του παραδείγματος “eikona.jpg”).

5. Ανεβάστε την εικόνα μέσω κάποιου ftp client (π.χ. Filezilla) στον φάκελο όπου υπήρχε η φωτογραφία σας και αντικαταστήστε το παλιό αρχείο με το διαφημιστικό σας.

Όλα είναι έτοιμα. Ανάψτε ένα τσιγάρο, επισκεφθείτε την σελίδα του κλέφτη όπου είχε αναρτηθεί η κλεμμένη φωτογραφία σας και χαλαρώστε ξαπλώνοντας αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας και απολαμβάνοντας το δωρεάν διαφημιστικό σας.

Δωρεάν Διαφήμιση

Related Articles

29 ΣχόλιαΣχολιάστε