Δωρεάν Facebook από την Vodafone

Vodafone

Η Vodafone ανακοινώνει ότι από σήμερα όλοι οι συνδρομητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ την πλοήγηση από το κινητό τους στο νέο site 0.facebook.com. Έτσι, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να είναι διαρκώς συνδεδεμένοι με όλους τους φίλους τους μέσω του Facebook, χωρίς καμία απολύτως χρέωση δεδομένων, για ένα ολόκληρο έτος.

Το 0.facebook.com είναι μια νέα και πιο απλή έκδοση της σελίδας του Facebook για το κινητό, m.facebook.com, χωρίς γραφικά και φωτογραφίες και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει την βέλτιστη απόδοση στο δίκτυο της Vodafone. Φυσικά, όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Facebook είναι προσβάσιμες σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τις δει εκτός του περιβάλλοντος του 0.facebook.com. Πιο συγκεκριμένα, για να δει κάποιος μια φωτογραφία χρειάζεται απλώς να κάνει κλικ στο σύνδεσμό της. Σε αυτή τη περίπτωση ενημερώνεται ότι πρόκειται να αφήσει το 0.facebook.com και ότι θα αρχίσει να χρεώνεται ανάλογα με το πρόγραμμα χρήσης δεδομένων που έχει.
«Η Vodafone αναζητά συνεχώς τρόπους για να προσφέρει στους συνδρομητές της εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο Internet», δήλωσε ο κ. Σπύρος Τιμοθεάτος, Internet Services Senior Manager της Vodafone Ελλάδας. «Με το 0.facebook.com του Facebook, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν την υψηλής ποιότητας επικοινωνία και πλοήγηση από το κινητό τους τηλέφωνο».

«Επιθυμία μας είναι να συνεργαζόμαστε με καινοτόμες εταιρείες ώστε να παρέχουμε απλή και γρήγορη πρόσβαση στο Facebook σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Henri Moissinac, επικεφαλής του Mobile Business της Facebook. «Χάρη στη συνεργασία μας με την Vodafone, οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Facebook μέσω του 0.facebook.com».

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα υπηρεσία 0.facebook.com

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.