Η Ericsson ανακοινώνει συμφωνία με την Telefonica O2 UK

ericsson_logo

Η Ericsson και η Telefonica O2 UK υπέγραψαν πολυετή σύμβαση υπηρεσιών διαχείρισης, σύμφωνα με την οποία η Ericsson θα παρέχει επιτόπια συντήρηση και άλλες υπηρεσίες για τα δίκτυα 2G και 3G της Telefonica O2 UK. Στο πλαίσιο της νέας σύμβασης η Ericsson θα παρέχει, υπηρεσίες επιτόπιας συντήρησης για σταθμούς μεταγωγής και αναμετάδοσης, υποστήριξη στη διαχείριση logistics ανταλλακτικών, καθώς και, υπηρεσίες βελτιστοποίησης, οδηγών λογισμικού (drive services) και σχεδιασμού εγκαταστάσεων για την Telefonica O2 UK.

Η Ericsson και η Telefonica O2 UK, έχουν πολυετή σχέση στον τομέα της παροχής τεχνολογίας πυρήνα δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Η νέα συμφωνία σηματοδοτεί για πρώτη φορά την ανάληψη των καθημερινών εργασιών της Telefonica O2 UK από την Ericsson. Επιπλέον, η Ericsson εκτός από τη νέα συμφωνία με την Telefonica O2 UK, έχει σχέσεις με τo δίκτυο της Telefonica σε πολλές άλλες χώρες παγκοσμίως.

Ο Mats Granryd, Managing Director της Ericsson UK, δήλωσε τα εξής: «Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα άριστο βήμα στην ανάπτυξη μιας μακρόχρονης στρατηγικής συνεργασίας με την Telefonica O2 UK και είναι μεγάλη μας τιμή που μας επέλεξε η Telefonica O2 UK ως συνεργάτη της στις υπηρεσίες διαχείρισης. Αν και η Ericsson και η Telefonica O2 UK έχουν ήδη μια θετική μακρόχρονη σχέση, η συμφωνία αυτή την ενίσχυσε σημαντικά, φέρνοντάς μας ακόμα πιο κοντά.»

Μέσω οικονομιών κλίμακας, εργαλείων βέλτιστων πρακτικών, μεθόδων, διαδικασιών και αποδοτικού καταμερισμού πόρων, οι υπηρεσίες διαχείρισης της Ericsson υποστηρίζουν τους συνεργάτες της στη βελτίωση της απόδοσης του δικτύου και της εμπειρίας των τελικών χρηστών, μειώνοντας παράλληλα τις λειτουργικές δαπάνες. Με εμπειρία 15 χρόνων, η Ericsson είναι παγκόσμια ηγέτιδα στην αγορά υπηρεσιών διαχείρισης. Επιπλέον, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ericsson διαθέτει πολλά συμβόλαια υπηρεσιών διαχείρισης με παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • I see you don’t monetize your website, don’t waste your
    traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got hi quality content.
    If you want to know how to make extra money, search for: Ercannou’s essential tools best adsense alternative

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.