Κλειστή η είσοδος 8 της Αττικής Οδού 15-16/8 από Λαμία προς Αεροδρόμιο

attiki-odos-logo

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης αρμών οδοστρώματος θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία προς Αεροδρόμιο στον κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού (κόμβος 8), από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο 15/8/2009 μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 17/8/2009.

Οι οδηγοί θα ακολουθούν παρακαμπτήρια διαδρομή ως εξής: Θα εισέρχονται στην Αττική Οδό από τα διόδια Μεταμόρφωσης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, στη συνέχεια θα εξέρχονται στην αμέσως επόμενη έξοδο (έξοδος 7 – Λ. Δημοκρατίας), θα αναστρέφουν στον κόμβο Λ. Δημοκρατίας και θα επανεισέρχονται, χωρίς να ξαναπληρώνουν διόδια, από τη Λ. Δημοκρατίας προς Αεροδρόμιο.

Προς διευκόλυνση των οδηγών οι Αττικές Διαδρομές θα εγκαταστήσουν κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη. Επιπλέον οι οδηγοί θα μπορούν να πληροφορούνται τις κυκλοφοριακές συνθήκες καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1866.

Η είσοδος από Λαμία προς Αεροδρόμιο θα επαναλειτουργήσει το πρωί της Δευτέρας 17/8/2009 και ώρα 6:00πμ με μία λωρίδα κυκλοφορίας αφού οι εργασίες συντήρησης θα συνεχιστούν στη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας έως και την Πέμπτη 20/8/2009.

Παρακάτω φαίνεται η παράκαμψηattikiodos

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.