Νέος Epson® Stylus Pro WT7900 ιδανικός για δοκίμια συσκευασίας

Epson WT7900

Η Epson παρουσιάζει την τελευταία προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών μεγάλου format Stylus Pro, τον εκτυπωτή 24” Stylus Pro WT7900 και το πρώτο παγκοσμίως λευκό μελάνι, ιδανικό για δοκίμια συσκευασίας και παραγωγή δειγμάτων. Χρησιμοποιεί εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου χρώματος, ευρεία γκάμα αναπαραγωγής και ακρίβειας εκτύπωσης σε μεγάλη ποικιλία μέσων, όπως φιλμ, χαρτί και μέταλλο και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα στην παραγωγή δοκιμίων συσκευασίας και δειγμάτων.

Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί το 9-χρωμο μελάνι Epson UltraChrome HDR (High Dynamic Range) για την παραγωγή ευρείας γκάμας χρωμάτων και ακρίβεια στην απόδοσή τους. Το νέο λευκό μελάνι της Epson που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν τον εκτυπωτή προσφέρει την ακρίβεια των λευκών επιφανειών που είναι απαραίτητη στις συσκευασίες.

Το Epson SpectroProofer™ εξασφαλίζει για τον Epson Stylus Pro WT7900 αυτόματο και ακριβή έλεγχο και διαχείριση χρωμάτων, καλιμπράρισμα, δημιουργία προφίλ, συνδυασμό χρωμάτων, colour shift tracking και target measurement. Επιπλέον, ένα colour certification label, όπως το Fogra wedge, χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει τη διαδικασία πιστοποίησης. Η λειτουργία colour management διευκολύνει την ενσωμάτωση του Epson Stylus Pro WT7900 στις υπάρχουσες διαδικασίες εύκολα και μέσω δικτύου όπου είναι απαραίτητο.

Η κεφαλή εκτύπωσης Epson MicroPiezo TFP™ (Thin Film Piezo) παράγει σφαιρικές κηλίδες μελάνης για απόλυτη ακρίβεια και ανάλυση μέχρι 2880 dpi. Η ταχύτητα εκτύπωσης φτάνει τα 40m2/hr στην υψηλότερη ποιότητα ειδικά για δοκίμια συσκευασίας που είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, ο Epson Stylus Pro WT7900 διαθέτει κι άλλα χαρακτηριστικά ιδανικά για την παραγωγή δοκιμίων, όπως αυτόματο σύστημα κοπής, μηχανισμό ρολού χωρίς άξονα, αυτόματο μηχανισμό διαχείρισης χαρτιού και αυτόματη τεχνολογία ελέγχου στομίου.

«Ο Epson Stylus Pro WT7900 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αγορά δημιουργίας συσκευασιών» σχολίασε ο Claes Jeppsson, Senior Business Manager, Professional Graphics at Epson Europe. «Έχουμε εφαρμόσει όλα τα χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες που έχουμε αναπτύξει στην Epson για να καλύψουμε τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς σε συνδυασμό με την ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία.»

Βασικά χαρακτηριστικά του Epson Stylus Pro WT7900:.

• Εξελιγμένη κεφαλή εκτύπωσης Epson MicroPiezo TFP™

• 9-χρωμο μελάνι Epson UltraChrome HDR με 2 δοχεία καθαρισμού

• Προαιρετικό Epson SpectroProofer™, διαθέσιμο με ή χωρίς UV-cut filter καθώς και εναλλασσόμενο μαύρο ή άσπρο backing

• Νέα τεχνολογία Epson LUT για βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων με αυτόματη μετατροπή RGB-CMYK

• Υψηλής χωρητικότητας μελάνια

• Εκτυπώσεις σε ρολό ή φύλλα χαρτιού από 8” x 10” μέχρι 24” πλάτος και πάχος 1.5mm με media barcode reading / printing για επιπλέον έλεγχο

• Νέος σωλήνας για το ρολό χαρτιού για γρήγορη και εύκολη αλλαγή στα μέσα εκτύπωσης

• Ενσωματωμένος media cutter για γρήγορο, αυτόματο και ακριβές κόψιμο μέσων εκτύπωσης

• Μεγάλος πίνακας ελέγχου LCD 2.5” για εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες της εκτύπωσης

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.