Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής στο Pro Evolution Soccer

Ο “akis_333”, κατά κόσμον Αναστάσιος Παππάς, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Από μικρό παιδί ήταν φαν του ποδοσφαίρου και πάντα προσπαθούσε να ασχολείται μ’αυτό.

Το 2010 και ενώ ήταν ακόμη φοιτητής, ανακάλυψε μία εναλλακτική μορφή ποδοσφαίρου, το γνωστό video game Pro Evolution Soccer και σύντομα κατάφερε να γίνει κορυφαίος παίκτης στην Ελλάδα. Το 2011 και το 2012 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χωρίς να καταφέρει κάτι, το 2014 όμως ήταν η χρονιά του και κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μαζί με χρηματικό έπαθλο €15,000. Το τουρνουά διεξήχθη στο «Θέατρο των Ονείρων», το θρυλικό Old Trafford που είναι η έδρα της Manchester United.

Pro Evolution Soccer

Η αγάπη του για τα παιχνίδια στρατηγικής που περιλαμβάνουν μαθηματικά και η αναζήτηση νέων προκλήσεων στη ζωή του, τον οδήγησαν στο διαδικτυακό πόκερ. Ξεκίνησε το παιχνίδι παίζοντας για διασκέδαση αλλά γρήγορα άρχισε να το βλέπει πιο σοβαρά. Με τη βοήθεια ενός φίλου του συμμετείχε σε heads-up hyper-turbo sit and go τουρνουά ξεκινώντας από τα $7 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε να κυριαρχεί στα τουρνουά των $100.

Μόλις κατέκτησε όλα τα επίπεδα στην παραπάνω μορφή παιχνιδιού, είδε για πρώτη φορά στο lobby του PokerStars ένα καινούριο παιχνίδι, τα spin and go. Μόλις άρχισε να ασχολείται μ’αυτά, άφησε όλα τα υπόλοιπα και το 2016 ήταν ο πιο κερδισμένος παίκτης στον κόσμο σύμφωνα με το Sharkscope.com!

Αυτό τον καιρό θα τον δείτε να παίζει μία μίξη από spin and go και hyper turbo τουρνουά ενώ περιμένει για το επόμενο παιχνίδι στρατηγικής που θα κατακτήσει!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.