Εκλογές 2007: Το πρώτο διαφημιστικό

Μαρία Ζερβάκη

Άργησε αλλά ήρθε! Σήμερα βρήκα πεταμένο μποστά στην είσοδο του σπιτιού το πρώτο διαφημιστικό φυλλάδιο υποψηφίου βουλευτή, επίσης βρήκα και διαφημιστικά για σουβλάκια και super market. Η υποψήφια του ΠαΣοΚ στην Β’ Αθηνών Μαρία Ζερβάκη μου έκανε την τιμή και ήρθε στην πόρτα μου και ήταν η πρώτη. Ας κάνουμε όμως μια ακτινογραφία του φυλλαδίου
α) Οι φωτογραφίες: Το φυλλάδιο διέθετε και φωτογραφικό υλικό. Οι φωτογραφίες όμως αυτές, κατα την άποψη μου, είχαν υποστεί αρκετή επεξεργασία αφού έβλέπα τρείς διαφορετικούς ανθρώπους με το ίδιο όνομα. Ειδικά η φωτογραφία του οπισθόφυλλου παρουσίαζε μια 25χρονή παρόλο που η κυρία Ζερβάκη είναι μέλος του ΠαΣοΚ από την ίδρυση του.
β) Παρουσιάζεται σαν μία απο εμας και το διατυμπανύζει, γεννήθηκε στο Περιστέρι, μεγάλωσε στο Περιστέρι και μένει στο Περιστέρι.
γ) Είναι επίκαιρη αφού στο φυλλάδιο της γίνεται αναφορά στην κακή πρόληψη των πυρκαγιών και γενικά στην κακή διαχείρηση του περιβάλλοντος.
δ)Διαβεβαιώνει ότι “ξέρουμε τον ένοχο” για όλα τα προβλήματα που αναφέρει και που θα εξαλείψει
Σε επόμενα posts θα σχολιάσω και άλλα φυλλάδια υποψηφίων που θα βρεθούν στο διάβα μου. Είναι πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που προσπαθούν να προσβάλλουν την νοημοσύνη μας.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.