Το greekddl.com έκλεισε και οι διαχειριστές συνελήφθησαν

Όταν στο akouseto.gr το είχαμε πει εδώ και αρκετό καιρό ότι κάτι συνέβει με το greekddl.com πολλοί μας “την έπεσαν” κατηγορώντας μας για εμπάθεια και μίσος. Τώρα όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι “σημαντικές αναβαθμίσεις” δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την προσπάθεια αποφυγείς της τσιμπίδας του νόμου ειδικά τον καιρό εκείνο που έκλειναν το ένα μετά το άλλο τα μεγάλα site διαμοιρασμού αρχείων.
Ο καιρός όμως πέρασε, το greekddl.com ξανάνοιξε και το κατέβασμα σημαντικών έργων συνεχιζόταν ακάθεκτη. Μέχρι χθές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους τρείς διαχειριστές συνελήφθει ενώ οι άλλοι δύο καταζητούνται από την αστυνομία. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι η καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων με σκοπό το κέρδος μέσα από δωρεές. Άραγε στέκουν; Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει.

Related Articles

6 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Σαν το greekddl.com δεν υπήρξε ποτέ site. Παρόλα αυτά ψάξαμε και βρήκαμε το άλλο greekddl. Μιλάμε για το greekddl.eu

  • Το άρθρο είναι .. δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω ευγενικά.

    Τέλος πάντων, τα παιδιά είναι μια χαρά και τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ισχύει. Απλά λίγη υπομονή και θα είναι και πάλι κοντά μας.

  • Είναι μάλλον αφελές να τίθεται το ερώτημα αν θα καταδικασθούν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας. Σαφέστατα είναι εκτός νόμου όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα.
    The party is over, δυστυχώς ή ευτυχώς !

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.