EasyNote TS της Packard Bell

Το ολοκαίνουριο Packard Bell EasyNote TS φέρνει στιλ και άνεση στην ψηφιακή σας ζωή. Σχεδιασμένο για κάθε απαιτητικό χρήστη, ταιριάζει απόλυτα στις σύγχρονες τάσεις και αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ηλεκτρονικής συσκευής και αξεσουάρ μόδας.

Διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και με ευρεία οθόνη 15.6” το Packard Bell Easynote TS είναι ιδανικό για καθημερινή ενασχόληση με τον υπολογιστή, χωρίς κανένα συμβιβασμό στο στιλ.

Το Packard Bell EasyNote TS κυκλοφορεί σε τρία εντυπωσιακά χρώματα – μαύρο του έβενου, βαθύ κόκκινο ή λευκό της σελήνης – με εκλεπτυσμένο μοτίβο στο κάλυμμα που καλύπτει το κομψό στήριγμα της παλάμης. Το γυαλιστερό του φινίρισμα και ο βιομηχανικός σχεδιασμός με καμπύλες, παρέχουν αρκετό χώρο εργασίας στο χρήστη.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε όλα τα σημεία, χάρη στο ελκυστικό πληκτρολόγιο και το touchpad πολλαπλών κινήσεων που εγγυάται άνεση στην πληκτρολόγηση και μεγέθυνση, περιστροφή, πλοήγηση και περιήγηση εύκολα, με την άκρη των δαχτύλων σας.

Η πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά με ένα απλό άγγιγμα, είναι δυνατή χάρη στα πλήκτρα αφής ενός κλικ που είναι βολικά τοποθετημένα και προσαρμοσμένα σε καθένα από τα πλήκτρα λειτουργίας. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αναπαραγωγή, διακοπή, αύξηση ή μείωση της έντασης του ήχου και πολλά περισσότερα, τώρα γίνονται πιο εύκολα από ποτέ.

Το πλήκτρο κοινωνικής δικτύωσης Packard Bell 2.0 επιτρέπει ολοκληρωμένη κοινωνική δικτύωση. Η πιο εντυπωσιακή εφαρμογή, το Packard Bell Social Networks σας συνδέει στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με το πάτημα ενός κουμπιού: συνδεθείτε με τους φίλους σας στο Facebook, παρακολουθήστε και μοιραστείτε βίντεο στο YouTube™ και ανεβάστε τη συλλογή φωτογραφιών σας στο Flickr.

Η κάμερα και το μικρόφωνο που είναι ενσωματωμένα στο notebook επιτρέπουν άμεση συνομιλία υψηλής ανάλυσης με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Συνδέστε το ακουστικό του κινητού σας τηλεφώνου για να απολαύσετε μουσική, συνομιλίες φωνής και βίντεο, ή οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με την πλήρη έκδοση του Adobe® Photoshop® Elements 8. Χάρη στο βύσμα πολλαπλών χρήσεων μπορείτε να ακούτε μουσική και να συνομιλείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε βύσματα.
Με τη σύνδεση δικτύου Wi-Fi μπορείτε να συνδεθείτε από οποιοδήποτε σημείο ασύρματης σύνδεσης, ενώ ταυτόχρονα συνδέεστε με ψηφιακές συσκευές μικρής εμβέλειας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στην τεχνολογία Bluetooth.

Για τις ευκρινείς και πεντακάθαρες εικόνες του Packard Bell EasyNote TS φροντίζει μια οθόνη υψηλής ανάλυσης που συνδυάζεται με προαιρετική μονάδα δίσκου Blu-ray και θύρα HDMI™. Δημιουργήστε και μοιραστείτε αντίγραφα από την αγαπημένη σας συλλογή μουσικής, αγαπημένα φωτογραφικά άλμπουμ ή οποιοδήποτε περιεχόμενο πολυμέσων.

Για απόλυτη απόλαυση, μπορείτε να εμπιστευθείτε την ασύγκριτη ευκολία και τις εξαιρετικές επιδόσεις που εξασφαλίζει η Packard Bell.
Χάρη στην υποδοχή σύνδεσης USB 3.0 του Packard Bell EasyNote TS μπορείτε να ανταλλάσετε δεδομένα με ταχύτητα δέκα φορές μεγαλύτερη από πριν. Αποθηκεύστε πολύτιμα δεδομένα έως 750 GB.
Τα notebooks της σειράς Packard Bell EasyNote TS διαθέτουν την οικογένεια επεξεργαστώνIntel® Core™ 2ης γενιάς για προσαρμοζόμενη απόδοση και κάρτες γραφικών NVIDIA® GeForce®΄με τεχνολογία NVIDIA® Optimus™ για παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας .

Το Packard Bell EasyNote TS θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές τον Ιούλιο του 2011 με εκτιμώμενη τιμή που θα ξεκινά από 549 €.

Η διαθεσιμότητα, η τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

 

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.