Παραλίες Δυτικής Μήλου

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Έπειτα από μερικά χιλιόμετρα χωματόδρομου και περνόντας από ένα μοναστήρι το οποίο βρίσκεται σε ένα πλάτωμα πάνω στο βουνό, φτάνουμε στην παραλία «Αγιος Ιωάννης». Μέσα και έξω από την θάλασσα κυριαρχεί η άμμος ενώ ένα μεγάλο δέντρο στην αριστερή άκρη της παραλίας, θα  χαρίσει την σκιά του σε όσους προλάβουν να εγκατασταθούν. Γενικά δεν την προτιμά πολύ κόσμος εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής.

Παραλία Άγιος Ιωάννης Μήλου

ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΚΙ: «Σετ» τριών παραλιών σε ισάριθμους κολπίσκους. Ο χωματόδρομος που οδηγεί σε αυτές είναι σε καλή κατάσταση και τις καθιστά προσβάσιμες από όλα τα οχήματα. Οι δυο πρώτες παραλίες που συναντάει κανείς είναι αμμώδεις ενώ η τελευταία καλύπτεται μέσα και έξω από την θάλασσα με μεσαίων διαστάσεων πέτρες. Η τελευταία παραλία είναι μοναχική και ενδείκνυται σε ζευγάρια που θέλουν να επιβεβαιώσουν ή να επαναπροσδιορίσουν των έρωτα τους.

Παραλία Αμμουδαράκι Μήλου

ΤΡΙΑΔΕΣ: Αλλό ένα «σετ» των τριών παραλιών που κόβουν την ανάσα. Οι απόκοσμοι βράχοι που κοσμούν τα άκρα τους δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να ξεφύγει κανείς από όλα όσα τον απασχολούν. Η πρώτη παραλία είναι για «τους πολλούς» αφού είναι δίπλα στο τέρμα του δρόμου. Η άμμος που σκεπάζει την παραλία βγαίνει σε δύο χρώματα, μαύρη και μπέζ, εξαιτίας κάποιας παλιάς ηφαιστειακής δραστηριότητας. Η επόμενη παραλία, αριστερά της πρώτης κίνειται στο ίδιο στύλ μορφολογικά αλλά συγκεντρώνει λιγότερο κόσμο.

Παραλία Τριάδες Μήλος

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.