Γίνε και εσύ χορηγός στον αγώνα της Ντόρας! Μπορείς!

banner_dorabak

Χορηγίες δεν θεωρούνται μόνο τα μπλέντερ, οι λεμονοστύφτες και οι φρυγανιέρες. Στην Web 2.0 εποχή που ζούμε χορηγία μπορεί να θεωρηθεί και η ανάρτηση ενός status update στο Facebook καθώς και ένα μύνημα στο Twitter. Αυτό είναι το τελευταίο “καινοτόμο” σχέδιο της Ντόρας. Η Ντόρα Μπακογιάννη, κόρη του Επιτίμου, με “Προσωπική Πορεία” και συνεχόμενη παρουσία στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι μια πολιτικός που κάνει χρήση όλων των Social Media που κυκλοφορούν σε καλώδια και οπτικές ίνες. Ακόμα και εφαρμογή στο Facebook έχει δημιουργηθεί από αυτήν (τους συνεργάτες της δηλαδή) με την οποία μπορεί κάποιος να κάνει status update το μύνημα που θα αποφασιστεί από την επιτροπή αγώνα της. Ένα παράδειγμα τέτοιου μηνύματος είναι και το εξής:

Στις 29 Νοεμβρίου στηρίζω κι εγώ την Ντόρα Μπακογιάννη για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με την ψήφο μου. Κάνε και συ το ίδιο με το status update σου εδώ:http://apps.facebook.com/statusdonation

Στην εφαρμογή υπάρχουν οι παρακάτω οδηγίες χρήσης ώστε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί που ο μπαμπάς μας δεν είχε πολιτικό υπερκατάστημα, να γίνουμε κοινωνοί της μεγάλης αλλαγής:

Στήριξε με το status update σου την Ντόρα!

Μέσα από αυτή την εφαρμογή υποστηρίζεις την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη διαδίδοντας το μήνυμα και σε άλλους.
Δίνοντας τις απαραίτητες άδειες χρήσης στην εφαρμογή, ανανεώνεται στη συχνότητα που εσύ ορίζεις το status update (ενημέρωση κατάστασης) σου, με ένα προκαθορισμένο μήνυμα στήριξης της Ντόρας Μπακογιάννη.
Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να σταματήσεις να χρησιμοποιείς την εφαρμογή είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του συστήματος διαχείρησης εφαρμογών του Facebook είτε μέσα από το wall/τοίχο του profile σου.
Οδηγίες για να προχωρήσεις:
1ο Βήμα: Click στο “Κάνε click για να στηρίξεις την Ντόρα!”
2ο Βήμα: Επίλέξτε τη συχνότητα που θέλετε να εμφανίζεται το μήνυμα (Κάθε μέρα, μία φορά την εβδομάδα, μόνο τώρα)
3ο Βήμα: Κάνε Click στο “Αλλαγή Status”
Ευχαριστούμε για την στήριξή σου!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.