Διαγωνισμός akouseto.gr με δώρο ένα κινητό

Ένα από τα παλιοκινητά μου

Το akouseto.gr έκλεισε 10 ημέρες από την ημέρα έναρξης του και για να ευχαριστήση τους, μετρημένους στα δάκτυλα των χεριών πέντε ανθρώπων,  αναγνώστες του διεξαγάγει (sic) έναν διαγωνισμό. O γρίφος έχει ως εξής:
Είναι μια κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει και έχει καταιγίδα. Καθώς οδηγείς το διθέσιο αυτοκίνητο σου κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Περιμένουν το λεοφορείο 3 άνθρωποι: Μια ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο/η άντρας/γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητο σου είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιόν θα πάρεις. Τι θα κάνεις για να είστε όλοι ευχαριστημένοι;

Μετά από κλήρωση που θα γίνει σε μια εβδομάδα ακριβώς, ο τυχερός που θα αναδειχθεί θα κερδίσει το παλιό μου κινητό, ένα Sony Ericsson Τ290i στο κουτί του, που πολυ πιθανόν να λειτουργεί ακόμα. Ο νικήτης θα πρέπει να παραλάβει ο ίδιος το Super  βραβείο. Καλή Τύχη.

      

Related Articles

14 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Θα έδινα το αυτοκίνητο στον γιατρό για να πάει την ετοιμοθάνατη γυναίκα στο νοσοκομείο και εγώ θα περίμενα το λεωφορείο στη στάση με τη γυναίκα των ονείρων μου!

  • Δεν μου αρέσουν τα κινητά της Sony Erricson, δεν νομίζω πως θα απαντήσω σωστά επίσης (άλλωστε ποιος κρίνει το σωστά;), αλλά συμμετέχω για το παιχνίδι και μόνο. Μου άρεσε η απάντηση του Καρακατσάνη πάντως, αλλά λέω και μία διαφορετική εκδοχή. Θα καλούσα ασθενοφόρο για την ετοιμοθάνατη με το κινητό, θα την συνόδευε ο γιατρός και εγώ θα έφευγα με τον άντρα της ζωής μου με το διθέσιο. Δύο ακόμα εκδοχές και ας χάσω το δικαίωμα κλήρωσης… 1. Θα περίμενα να έρθει το λεωφορείο, θα έβαζα μέσα την ετοιμοθάνατη γυναίκα που θα τη συνόδευε ο γιατρός και εγώ θα έφευγα με τον άντρα της ζωής μου. 2. Αν ήταν ο άντρας της ζωής μου δεν θα τον έχανα με τίποτα, διότι ό,τι σου ανήκει επιστρέφει πάντα σε σένα. Αρα θα μετέφερα την ετοιμοθάνατη στο νοσοκομείο και θα άφηνα το γιατρό και τον άντρα της ζωής μου να πάνε με το λεωφορείο, αλλά στο μεταξύ θα είχα ανταλλάξει τηλέφωνα με τον άντρα ώστε να βρεθούμε κάποια άλλη στιγμή. Καλή επιτυχία σε άλλους!

  • Κι εγώ δεν απάντησα στο διαγωνισμό για το κινητό, όπως πάει νομίζω ότι θα το “κερδίσω” εγώ, αλλά προτείνω στον aritoni να το δώσει σε κάποιον άλλο, πχ με ένα άλλο post όπου θα το κερδίσει κάποιος που θα αφήσει πρώτος comment.

  • Ο διαγωνισμός έληξε και ο νικητής είναι ο John Karakatsanis!!! Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ωστε να πάρει το παλιοκινητό μου, έστω σαν αναμνηστικό.

  • Ευχαριστώ, αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω δε θέλω το κινητό, έχω ήδη αρκετά παλιά μου κινητά. Καλύτερα νομίζω να πάει για ανακύκλωση (μπαταρία κλπ) ή να δοθεί σε κάποιον άλλο που να το χρειάζεται πραγματικά.

  • Θα έπερνα αγκαλιά την γυναίκα των ονείρων μου(δεν ξέρω πως θα χωρούσαμε)και ο γιατρός θα έπερνε αγκαλιά την ηλικιωμένη γυναίκα. Έτσι δεν θα είχε κανένας παράπονο.

  • Θα έδινα το αυτοκίνητο στον γιατρό για να πάει την ετοιμοθάνατη γυναίκα στο νοσοκομείο και εγώ θα περίμενα το λεωφορείο στη στάση με τον αντρα των ονείρων μου!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.