Διαγωνισμός «Summer of Widgets»για developers από τη Vodafone!

Διαγωνισμός Vodafone - Betavine

Η Vodafone και το Betavine, καλούν όλους τους developers να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό “Summer of Widgets” για να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Όλο το καλοκαίρι έως τις 30 Αυγούστου, όλοι οι developers μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό υποβάλλοντας τις συμμετοχές τους στοhttp://widget.vodafone.com/dev/. Τα 3 καλύτερα Widgets κάθε εβδομάδας θα κερδίζουν από ένα Samsung NC 20 Netbook και μία συσκευή Nokia N96. Ο διαγωνισμός “Summer of Widgets” θα βραβεύει κάθε εβδομάδα τις εφαρμογές αυτές που χαρακτηρίζονται από ευκολία στη χρήση και πρωτοτυπία.

Οι developers που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν κάθε εβδομάδα στο site του “Summer of Widgets” τις εφαρμογές τους, από Δευτέρα 00:00 π.μ έως Κυριακή τα μεσάνυχτα. Οι νικητές της εβδομάδας ανακοινώνονται στο http://widget.vodafone.com/dev/, κάθε Τρίτη.

Για να δείτε τα καλύτερα Widgets που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, επισκεφθείτε το Vodafone Applications Shop στη διεύθυνση http://widget.vodafone.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, επισκεφτείτε το site του Betavine (www.betavine.net) ή ακολουθήστε το link www.betavine.net/summerofwidgets

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.