Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα mini bluetooth keyboard για το smartphone σας

Update  26/11/2010 – 23:59: O Διαγωνισμός έληξε. Θα ακολουθήσει κλήρωση σε επόμενο άρθρο και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email.

Ακόμη ένας διαγωνισμός για όλους εσάς τους παλιούς αλλά και τους νέους αναγνώστες του akouseto.gr, του καλύτερου ελληνικού blog! Αυτήν την φορά θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν και για πάντα ένα mini bluetooth πληκτρολόγιο που θα σας βοηθήσει να πληκτρολογείται ταχύτερα σε σχέση με το πληκτρολόγιο του κινητού σας, είτε αυτό είναι φυσικό είτε είναι αφής. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε με το PS3 ή ακόμα και με το PC σας που το χρησιμοποιείτε ως media στο σαλόνι σας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με: Apple iPhone, iPad, smartphone βασισμένα στο Android(1.6+),Symbian S60,Windows Mobile(6.0+).

Διαστάσεις:115 x 60 x 7 mm

FAQ

Πως θα το κερδίσω;

  1. Αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο γράφοντας απλά τι θέλατε/θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε
  2. Κάνετε “Like” στην σελίδα του “akouseto.gr – το καλύτερο ελληνικό blog” στο Facebook

Ποιος θα είναι ο νικητής; Θα είναι αυτός που θα κληρωθεί ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αφήσει σχόλιο και ταυτόχρονα έχει κάνει like στην σελίδα του akouseto.gr στο Facebook.

Πότε θα λήξει ο διαγωνισμός; Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:59.

Μπορώ να αφήσω περισσότερα σχόλια με διαφορετικά ονόματα και emails ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω; Δυστυχώς δε μπορείς. Αν το κάνεις θα χάσεις και την μία πιθανότητα που είχες να κερδίσεις.

Πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε θα ανακοινωθεί ο νικητής; Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη ημέρα (Σάββατο) ενώ ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω του email που έχει γράψει στην φόρμα του σχολίου. Επίσης ο νικητής θα ανακοινωθεί σε άλλο post μαζί με το video της ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Πως θα γίνει η παραλαβή του δώρου: Το δώρο θα αποσταλεί με Courrier και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον νικητή.

Καλή τύχη!

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού: diagonismos.gr, diagonismoi24.gr, discountmall.gr, jaba.gr, nethall.gr, greekgiveaways.com

Related Articles

527 ΣχόλιαΣχολιάστε