Αναβλήθηκε και σήμερα η συναυλία των Depeche Mode

Depeche Mode Tour

Τελικά ούτε σήμερα (13/05/2009) θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Depeche Mode. Στο έκτακτο ανακοινωθέν της η Didi Music, η διοργανώτρια εταιρία δηλαδή, αναφέρει:

Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.
Παρ? όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.
Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.
Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Πολύ πιθανόν η αναβολή αυτή να σημαίνει και την ακύρωση της συναυλίας για πάντα αφού το πρόγραμμα της περιοδείας των Depecehe Mode είναι ιδιαίτερα βαρύ ενώ αύριο Πέμπτη θα πρέπει να βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για την προγραμματισμένη συναυλία.

Από χθες μέχρι και σήμερα χιλιάδες email αγανακτισμένων fan του συγκροτήματος έχουν κατακλύσει το mail account του akouseto.gr κάνοντας λόγο για διαρροή της πληροφορίας ότι ήταν γνωστό από νωρίς το απόγευμα της κατάστασης του Dave Gahan αλλά κανείς δεν το ανακοίνωνε ενώ κανονικά συνεχιζόταν η πώληση εισιτηρίων και των λοιπών παρελκόμενων (σποράκι, φυστικάκι, σπαστό καφεδάκι, tshirts Κλπ) στην είσοδο.

Στο παρακάτω video του χρήστη FayFaytsinio μπορείτε να ακούσετε την ανακοίνωση της ακύρωσης μπροστά στους fans.

 

UPDATE: Στο Forum του depechemode.com δημιουργήθηκε νέο thread με τίτλο Athens show cancelled-Is Dave ok? δεκάδες μυνήματα συμπαράστασεις προς τον άρρωστο ενώ κάποιος αναφέρει ότι ο συναυλιακός εξοπλισμός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη!

The tour equpiment is allready in Istanbul according to d-m.com
http://www.depeche-mode.com/forum/in…opic=25384.270

 

UPDATE 2: Οι Μαλακασιώτες ήδη ξέρουν τι συνέβη χθες. Επαγγελματίας που προσφέρει υπηρεσίες στο Terra Vibe και σε συναυλίες που οργανώνονται εκεί, είδε με τα μάτια του τον Dave, 5 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη της συναυλίας, και του φαινόταν μια χαρά και σε καλή διάθεση. Μετά o Dave κλείστηκε στο καμαρίνι…

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.