Νέα εμφάνιση στο Cosmote My View

Cosmote

Ανανεωμένο, με καλοκαιρινή διάθεση και αναβαθμισμένη λειτουργικότητα, το COSMOTE my view, το επιτυχημένο mobile portal της COSMOTE, εμπλουτίζεται με νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες και τεχνολογίες.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι χρήστες του COSMOTE my view μπορούν μέσα από το κινητό τους να απολαύσουν όλες τις αγαπημένες τους υπηρεσίες όπως μουσική, παιχνίδια, ενημέρωση, αλλά και επώνυμες web υπηρεσίες όπως Windows Live Messenger, Facebook, hi5. Το νέο δυναμικό περιβάλλον του COSMOTE my view προσφέρει άμεση πληροφόρηση για θέματα επικαιρότητας, ενώ παράλληλα δίνει σε όλους τη δυνατότητα να οργανώσουν τη διασκέδαση, τα ταξίδια, αλλά και τις αγορές τους.
Η κεντρική ενότητα με τίτλο «Σήμερα» αποτελεί έναν πλήρη οδηγό ενημέρωσης με καθημερινή ανανέωση από ειδήσεις, αποκλειστικότητες, προτάσεις, ιδέες και όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες. Επιπλέον, με την υπηρεσία COSMOTE My Account οι χρήστες του COSMOTE my view μπορούν να διαχειρίζονται τη σύνδεσή τους και μέσα από το κινητό τους.

Με πλούσιο περιεχόμενο και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο έγκυρους παρόχους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το COSMOTE my view αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για τους συνδρομητές της COSMOTE, ακόμη και στις διακοπές τους.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.