Οι αγώνες Champions League στο Cosmote MyView

uefachampionsleague

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης UEFA Champions League που μεταδίδονται από το MEGA και στο κινητό τους τηλέφωνο, προσφέρει αποκλειστικά στους πελάτες της η COSMOTE.

Η υπηρεσία Mobile TV του COSMOTE my view εμπλουτίζεται και από την Τρίτη 18 Αυγούστου προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο των αγώνων UEFA Champions League που μεταδίδονται από το Mega. Συγκεκριμένα:

• Ζωντανή αναμετάδοση αγώνων: Μέσα από την υπηρεσία “Live TV” και το κανάλι του MEGA θα αναμεταδίδεται ζωντανά και σε αποκλειστικότητα ο αγώνας της Τρίτης.

• Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα των αγώνων: Το site ‘UEFA Champions League Videos (MEGA)’2, θα παρέχει σε αποκλειστικότητα περιεχόμενο (Video On Demand μέσω τεχνολογίας video streaming) από τον αγώνα της Τρίτης, αλλά και σχετικό αρχειακό υλικό.

• Πριν την έναρξη του αγώνα: οι συνδρομητές της COSMOTE θα έχουν στη διάθεσή τους το Match Preview (Προεπισκόπηση αγώνα)

• Κατά τη διάρκεια του αγώνα: θα υπάρχουν οι κατηγορίες Goals (γκολ αγώνα), Penalty Miss-Red cards που θα περιλαμβάνει τα «χαμένα» πέναλτι και τις κόκκινες κάρτες, εφόσον υπάρχουν) και Προηγούμενοι αγώνες (αρχείο).

• Μετά τον αγώνα θα προστίθεται και η επισκόπηση του παιχνιδιού, με τις σημαντικότερες φάσεις των αναμετρήσεων.

Για ακόμη μια φορά οι πελάτες της COSMOTE μπορούν αποκλειστικά να παρακολουθούν ζωντανά από το 3G κινητό τους, τις αναμετρήσεις των ομάδων από τα play offs του UEFA Champions League και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκλονιστικές φάσεις.

[PR]

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.