Υπολογιστής τσιμέντου εφαρμογή για Android

Εικόνα γνωστή: Θέλετε να ξεκινήσετε μια μικρή οικοδομική εργασία αποφασισμένοι να τα κάνετε όλα μόνος σας αλλά αμέσως κολλάτε στα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε το σκυρόδεμα, την λάσπη χτισίματος ή σοβατίσματος. Ψάχνετε στο διαδίκτυο και το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεστε μπροστά σε μια πληθώρα πληροφοριών που διαφέρουν μεταξύ τους από λίγο έως πολύ. Τι κάνετε; Μέχρι τώρα τον σταυρό σας, από σήμερα κατεβάζετε την εφαρμογή για Android “CEMENT RECIPES” η οποία είναι ένας απλός υπολογιστής τσιμέντου που όχι μόνο σας εφοδιάζει με τις αναλογίες αλλά και σας προτείνει τις σχεδόν ακριβείς ποσότητες ανάλογα με τα δεδομένα που θα τον εφοδιάσετε (διαστάσεις, αντοχές κλπ.).

Πως δουλεύει:

Στην πρώτη οθόνη επιλέγετε την εργασία για την οποία θέλετε να υπολογίσετε τα υλικά. Οι επιλογές είναι τρεις:

  • Σκυρόδεμα
  • Χτίσιμο
  • Σοβάτισμα

Cement Recipes

Αν επιλέξετε “ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ” θα μεταφερθείτε στην οθόνη υπολογισμού του σκυροδέματος. Εισάγετε τα τις διαστάσεις του χώρου που θέλετε να καλύψετε, επιλέγετε και τον βαθμό αντοχής του τελικού σκυροδέματος και πατάτε “ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ”. Τα αποτελέσματα του υπολογισμού δίνονται σε δύο στήλες, μία σε κιλά και μία σε λίτρα για την μεγαλύτερη ευκολία. Αν δεν ξέρετε ποιον βαθμό αντοχής θα επιλέξετε τότε πατήστε στο κουμπάκι με το “i” δίπλα στην επιλογή της αντοχής και θα δείτε μερικά παραδείγματα εφαρμογής.

Cement Recipes

Cement Recipes

Αν επιλέξετε “ΧΤΙΣΙΜΟ” θα μεταφερθείτε στην οθόνη υπολογισμού του υλικού χτισίματος. Εισάγεται τις διαστάσεις του τοίχου, τις διαστάσεις των τούβλων, το πάχος του αρμού και πατάτε “ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ”. Αμέσως θα εμφανιστούν τα απαιτούμενα υλικά και ο αριθμός των τούβλων. Τα αποτελέσματα του υπολογισμού δίνονται σε δύο στήλες, μία σε κιλά και μία σε λίτρα για την μεγαλύτερη ευκολία.

Cement Recipes

Αν επιλέξετε “ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ” θα μεταφερθείτε στην οθόνη υπολογισμού του υλικού σοβατίσματος. Εισάγεται τις διαστάσεις του τοίχου, το πάχος της στρώσης, τον αριθμό της στρώσης και πατάτε “ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ”.Τα αποτελέσματα του υπολογισμού δίνονται σε δύο στήλες, μία σε κιλά και μία σε λίτρα για την μεγαλύτερη ευκολία.

Cement Recipes

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.