H Canon σε μεγάλα κέφια δημιουργεί πολυμήχανες και γεμάτες στιλ φωτογραφικές μηχανές PowerShot και IXUS

Η Canon ανανεώνει τη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών της και προσθέτει προηγμένες λειτουργίες στις εντυπωσιακές νέες PowerShot και IXUS ενσωματώνοντας το σύστημα HS, για υπέροχες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες λήψης.
Η σειρά PowerShot ενισχύεται με τις PowerShot SX230 HS & SX220 HS ενώ η βραβευμένη για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της σειρά της IXUS εμπλουτίζεται με τις IXUS 310 HS, IXUS 220 HS & 115 HS.
Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν το σύστημα HS της Canon το οποίο συνδυάζει έναν υψηλής ευαισθησίας αισθητήρα CMOS 12.1 Megapixels με τον πανίσχυρο επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4. Το Σύστημα HS της Canon αποτελεί καινοτομία καθώς για πρώτη φορά ενσωματώνεται σε compact φωτογραφικές μηχανές για να προσφέρει σταθερά υψηλή ποιότητα εικόνας σε όλες τις συνθήκες λήψης, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Έτσι, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν υπέροχες φωτογραφίες, από εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στις διακοπές έως ομαδικές λήψεις και πορτραίτα φίλων κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου, με λιγότερο θόρυβο και “θόλωμα” της εικόνας.
Η Canon ακολουθεί και για τις νέες compact μηχανές τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επαγγελματικών φακών: από τον ευρυγώνιο φακό 24mm των IXUS 310 HS και 220ΗS, έως τον φακό υψηλής ποιότητας με οπτικό zoom 14x της PowerShot SX230 HS, τα νέα μοντέλα προσφέρουν στους χρήστες την ευελιξία στη φωτογράφηση μιας πληθώρας θεμάτων με την υψηλή ποιότητα και σαφήνεια εικόνας που διακρίνει την Canon. Το κορυφαίο σύστημα Οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας που διαθέτουν διορθώνει τα προβλήματα που προκαλούνται από την αστάθεια της μηχανής, ιδιαίτερα στη μέγιστη ρύθμιση τηλεφακού του zoom, ή κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν καθαρές εικόνες με μεγάλη λεπτομέρεια. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μια γκάμα συναρπαστικών χαρακτηριστικών, στα οποία περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και η λήψη ταινιών Full HD.
Εκτός των λειτουργιών και των γνωρισμάτων που είναι κοινά σε όλα τα μοντέλα, το κάθε ένα διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα, προσφέροντας έτσι στο χρήστη ένα ευρύ πεδίο επιλογών.
Οι PowerShot SX230 HS και PowerShot SX220 HS είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο σε κάθε ταξίδι σας, με την SX230HS να ξεχωρίζει καθώς προσφέρει λειτουργίες σήμανσης και καταγραφής δεδομένων GPS.
Βελτιωμένο περιβάλλον χειρισμού μέσω της αφής για μεγαλύτερη ευελιξία προσφέρει η IXUS 310 HS η οποία διαθέτει έναν ευρυγώνιο φακό 24mm με μέγιστο διάφραγμα f/2.0. Ευρυγώνιο φακό 24mm με μέγιστο διάφραγμα f/2.7 οι δυνατότητες του οποίου ενισχύονται από το οπτικό zoom 5x που διαθέτει, ενσωματώνει η IXUS 220 HS. Η νέα σειρά της IXUS με την εντυπωσιακή και λεπτή σχεδίαση ολοκληρώνεται με την κομψή IXUS 115 HS εισαγωγικού επιπέδου. Οι μηχανές αιχμαλωτίζουν το βλέμμα καθώς διατίθενται σε ποικιλία εντυπωσιακών χρωματισμών για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στη διάθεση και το χαρακτήρα σας: παιχνιδιάρικο ροζ, φλογερό κόκκινο, κομψό χρυσαφί, εντυπωσιακό μωβ, κλασσικό ασημί, έντονο μπλε, στιλάτο γκρι, δυναμικό πορτοκαλί ή μυστηριώδες μαύρο.
Η νέα σειρά προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ποικιλία χαρακτηριστικών παρέχοντας στους χρήστες, μεταξύ άλλων, δυνατότητα λήψης ταινιών Full HD με στερεοφωνικό ήχο και χρήση του οπτικού zoom[1] που επιτρέπει την καταγραφή ταινιών με εξαιρετική ευκρίνεια, δημιουργικά φίλτρα που προσθέτουν νέα προοπτική στις λήψεις και πολυάριθμα εφέ καθώς επίσης και μια πληθώρα χειροκίνητων καταστάσεων [2] που θα απογειώσουν τη δημιουργικότητα στα ύψη! Την ίδια στιγμή, η κατάσταση ανασκόπησης ταινιών καταγράφει έως τέσσερα δευτερόλεπτα υλικού βίντεο πριν από τη λήψη της στατικής εικόνας αποτυπώνοντας έτσι την ιστορία πίσω από την …κάμερα! Παράλληλα, η Canon ενσωματώνει την έξυπνη λειτουργία που επιβραδύνει τη δράση των αθλητικών σκηνών, προσθέτοντας έτσι δραματικό τόνο και έντονη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, και χάρη στην έξυπνη αυτόματη κατάσταση λήψης, οι μηχανές ανιχνεύουν έως 32 διαφορετικές σκηνές προκειμένου να επιλεγούν αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Για τους χρήστες Mac και PC η εφαρμογή βίντεο iFrame[3] της Apple® προσφέρει έναν απλό τρόπο για την επεξεργασία των βίντεο στους υπολογιστές των χρηστών η οποία μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τις διαδικασίες εισαγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης των βίντεο σε πολλαπλές πλατφόρμες και συσκευές.
Τα νέα μοντέλα είναι επίσης συμβατά με πολυάριθμα αξεσουάρ, όπως θήκες μεταφοράς, θήκες αδιάβροχες για τα καλοκαιρινά σπορ και εξωτερικές μονάδες φλας.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.