Παραλίες Βόρειας Μήλου

ΧΙΒΑΔΟΛΙΜΝΗ: Η μεγαλύτερη παραλία σε μήκος που βρίσκεται πάνω στην Μήλο. Βρίσκεται δίπλα σε μια λίμνη με αχιβάδες και κάτω από το μοναδικό κάμπινγκ της Μήλου. Αμμώδεις και με λίγα Αλμυρίκια που δίνουν σκιά σε όποιους την αναζητουν.

Παραλία Χιβαδόλιμνη Μήλου

ΕΜΠΟΥΡΙΟΣ: Παραλία προσβάσιμη από χωματόδρομο που ξεκινάει από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Δεν έχει τίποτα να προσφέρει από πλευράς εμπειρίας παρα μόνο ένα ταβερνάκι που μαζεύει αρκετό κόσμο που έχει ακούσει διάφορα ανεπιβεβαίωτα καλά λόγια γι’αυτό.

Παραλία Εμπουριος Μήλου

ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ: Παραλία στην Βόρεια πλευρά της Μήλου με θέα την Σίφνο και την Κίμωλο. Ανταγωνίζεται επάξια την φήμη του Κλέφτικού εξαιτίας των απόκοσμων λευκών βράχων από τους οποίους αποκλειστικά αποτελείται και μεταφέρουν τον επισκέπτη σε κάποιον άλλο πλανήτη εκτός από την Γή. Η ολοκληρωμένη επίσκεψη προυποθέτει έλλειψη βορείων ανέμων οι οποίοι καθιστουν αδύνατο το κολύμπι εκτός του αβαθύ κολπίσκου.

Παραλία Σαρακήνικο Μήλου

ΠΛΑΘΕΝΙΑ: Συμπαθητική παραλία στην Βόρεια πλευρά της Μήλου με καντίνα και ξαπλώστρες για τους ανοργάνωτους. Θέα στα καράβια που φεύγουν και στα κύματα που έρχονται.

plathenia

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.