Η Barbie και οι Τρεις Σωματοφύλακες

Barbie And The Three Musketeers

Η νέα ταινία «Barbie και οι Τρεις Σωματοφύλακες» είναι μια διαφορετική ιστορία γεμάτη περιπέτεια και δράση με πρωταγωνίστρια τη δυναμική και πανέμορφη Barbie Κορίν.

Η Barbie Κορίν είναι ένα νέο κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει Σωματοφύλακας και πηγαίνει στο Παρίσι για να λάβει ειδική εκπαίδευση. Εκεί δουλεύει σε ένα παλάτι όπου και γνωρίζει τρία κορίτσια: τη Βιβέκα, την Αραμίνα και τη Ρενέ. Οι τέσσερίς τους μοιράζονται το ίδιο όνειρο να γίνουν Σωματοφύλακες και γίνονται αχώριστες φίλες. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους βοηθούν τον πρίγκιπα Λούη να πάρει το θρόνο, με τη μαγική άμαξα που μεταμορφώνεται σε αερόστατο και πετούν πάνω από το παλάτι.

Το μαγευτικό σκηνικό και η δράση δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική που εμπνέει τόσο τα ιδανικά της φιλίας και της αλληλεγγύης όσο και του δυναμισμού. Οι μικρές φίλες της Barbie θα λατρέψουν την ταινία αλλά και τις υπέροχες κούκλες με τα φορέματα που μεταμορφώνονται σε στολές Σωματοφυλάκων. Το πανέμορφο άλογο της Barbie, η άμαξα που μεταμορφώνεται σε αερόστατο αλλά και το μοναδικό Κάστρο από την ταινία θα προσφέρουν στα κορίτσια ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς.

Μέσα από την ταινία «Barbie και οι Τρεις Σωματοφύλακες» όλες οι φίλες της Barbie θα ζήσουν μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη δράση! Ακολουθεί το καταπληκτικό trailer της ταινίας.

Related Articles

3 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ DVD ΚΑΙ * ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ .*ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ !!!!!!!ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΩΜΑΙ ΚΙ ΕΓΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!Η ΚΟΡΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!!! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥΚ.Τ.Λ.Π. ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ!ΧΑΧΑ!!!!!!!ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥ FOTO !!!!!!!ΧΙΧΙ!!ΒΥΕ ΒΥΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.