ASUS RT-N13U – All-in-one Router

ASUS RT N13U

Ένα εύκολο στη χρήση, high-speed ασύρματο Router με δυνατότητα εκτύπωσης με αυξημένη ευελιξία

Η πιο πρόσφατη προσθήκη της ASUS στον κατάλογο των ποιοτικών ασύρματων routers είναι το ASUS RT-N13U, μια συσκευή που στοχεύει στο να εξασφαλίζει εύκολη ασύρματη δικτύωση για τους χρήστες μέσα από μια σειρά εύχρηστων λειτουργιών. Μεταξύ αυτών, το γραφικό περιβάλλον EZ UI επιτρέπει στους χρήστες να στήνουν και να διαχειρίζονται με χαρακτηριστική ευκολία τις ασύρματες συνδέσεις, τους εκτυπωτές ή τους σαρωτές τους. Επίσης, διευκολύνει την ανίχνευση και την αντιμετώπιση προβλημάτων, την κοινή χρήση εγγράφων ή αρχείων πολυμέσων, καθώς και τη διαφοροποίηση όσον αφορά στην κατανομή της διαθέσιμης χωρητικότητας σε διάφορες λειτουργίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Το ASUS RT-N13U διαθέτει περισσότερες επιλογές όσον αφορά στον τρόπο δικτύωσης, ενώ επίσης μπορεί να υποστηρίζει κατέβασμα αρχείων σε εικοσιτετράωρη βάση και για επτά μέρες την εβδομάδα, ακόμη και όταν ο υπολογιστής είναι εκτός λειτουργίας. Πρόκειται για μια συσκευή υψηλών επιδόσεων η οποία, χάρη στις καθαρές σχεδιαστικές της γραμμές και την κρυμμένη στο εσωτερικό της κεραία, ταιριάζει σε οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Αξιοποιήστε έναν εκτυπωτή για όλες σας τις δουλειές με τη βοήθεια του EZ UI

Το ασύρματο router ASUS RT-N13U συνοδεύεται από το EZ UI, ένα ισχυρό γραφικό περιβάλλον το οποίο εξασφαλίζει setup χωρίς προβλήματα και εύκολη διαχείριση τόσο των εκτυπωτών, όσο και των άλλων συσκευών που συνδέονται στο τοπικό δίκτυο. Στο περιβάλλον αυτό ενσωματώνονται μια σειρά από καινοτόμες εφαρμογές διασύνδεσης, όπως η EZ All-in-One Printer, η QIS, η Ai Disk, η Dr. Surf, η EZ QoS, και το Network Map.

Η εφαρμογή EZ All-in-One Printer επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να μοιράζονται εκτυπωτές και σαρωτές χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη συγκεκριμένου server που θα αναλαμβάνει τη διαχείριση της σχετικής διαδικασίας. Έτσι, μέσα από τη δυνατότητα ταυτόχρονης διεκπεραίωσης πολλών εντολών για εκτύπωση, η εφαρμογή αυτή βοηθά στην αύξηση της αποδοτικότητας ενός γραφείου. Επίσης, αφού θα έχει προηγηθεί η αυτόματη εγκατάσταση των κατάλληλων drivers, οι εκτυπωτές θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και για τη σάρωση εγγράφων.

Για όλα τα παραπάνω δεν απαιτείται η φόρτωση επιπλέον προγραμμάτων. Τέλος, η εφαρμογή EZ All-in-One Printer μπορεί να υποστηρίζει και να ανιχνεύει όλες τις κύριες μάρκες εκτυπωτών που κυκλοφορούν στην αγορά, διευκολύνοντας έτσι την εγκατάστασή τους χωρίς προβλήματα.

Η εφαρμογή QIS (Quick Internet Setup) διευκολύνει τη σύνδεση στο Ίντερνετ μέσα από τρία απλά βήματα. Με την εφαρμογή Ai Disk, οι χρήστες μπορούν, πάλι μέσα από τρία απλά βήματα, να στήσουν έναν οικιακό server που θα διαχειρίζεται τη κοινή χρήση αρχείων (file sharing). Η εφαρμογή Dr. Surf προσφέρει διαγνωστικά εργαλεία πραγματικού χρόνου τα οποία εξασφαλίζουν ταχύτατο εντοπισμό κι επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας. Η εφαρμογή EZ QoS επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το ποσοστό του bandwidth που θα εκχωρείται σε κάθε εφαρμογή, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση. Τέλος, η εφαρμογή Network Map παρέχει μια πλήρη και συνολική εικόνα της κατάστασης του δικτύου έτσι ώστε να διευκολύνεται η παρακολούθηση της λειτουργίας του.

Ξεκούραστο και χωρίς προβλήματα Set Up με το EZ Switch

Για τους πιο προχωρημένους χρήστες, το ASUS RT-N13U προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα το EZ switch, το οποίο μέσα από τρεις διαφορετικές λειτουργίες (modes) είναι σε θέση να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες ενός ασύρματου δικτύου. Αν κάποιος χρήστης θέλει να στήσει ένα οικιακό δίκτυο ADSL, τότε μπορεί να ρυθμίσει το EZ Switch στη λειτουργία router, ενώ σε περίπτωση που προτιμά την ασύρματη δικτύωση μπορεί να θέσει το EZ Switch στη λειτουργία repeater. Τέλος, αν ο χρήστης διαθέτει ήδη εγκατεστημένο router, τότε μπορεί να επιλέξει τη λειτουργία AP, η οποία επιτρέπει την κοινή χρήση των δικτυακών πόρων.

Εσωτερική κεραία – σύνδεση με κορυφαίο στυλ

Οι επιλογές αναφορικά με το σχεδιασμό του ASUS RT-N13U αποτελούν άλλο ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Η συσκευή διαθέτει μια εσωτερική κεραία η οποία εξασφαλίζει μεγαλύτερη κάλυψη και καλύτερη λήψη σε σχέση με μία εξωτερική κεραία. Επιπλέον, χάρη στη βέλτιστη σχεδίαση optimized antenna isolation, οι χρήστες μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμη καλύτερη διασύνδεση και εξαιρετικά χαρακτηριστικά στη λήψη του σήματος, για άριστες επιδόσεις με ελάχιστες ρυθμίσεις. Τέλος, χάρη στο λιτό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, το ASUS RT-N13U αποτελεί μια κομψή συσκευή με μοντέρνο στυλ, η οποία ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.