Η Apple ανακοίνωσε το νέο Aperture 3

Aperture 3

Η Apple ανακοίνωσε το Aperture 3, τη νέα έκδοση λογισμικού για επεξεργασία και διαχείριση φωτογραφιών. H νέα έκδοση περιλαμβάνει περισσότερα από 200 νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των Faces, Places και Brushes.

Βασισμένο στις καινοτόμες λειτουργίες Faces και Places, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο iPhoto 09, το Aperture 3 σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε ευκολότερα και ταχύτερα μεγάλες βιβλιοθήκες φωτογραφιών.
Το Faces πραγματοποιεί ανίχνευση και αναγνώριση προσώπων, ώστε να οργανώνει τις φωτογραφίες σας κατά πρόσωπο, ενώ το Places αναγνωρίζει συντεταγμένες GPS και σας βοηθά να ταξινομήσετε τις φωτογραφίες σας βάσει της τοποθεσίας που έχουν τραβηχτεί.

Περιλαμβάνει ακόμα νέα εργαλεία για να τελειοποίησετε τις φωτογραφίες σας, όπως το Brushes που σας επιτρέπει να ζωγραφίζετε με ακρίβεια στα διάφορα μέρη της φωτογραφίας σας (χωρίς την πολυπλοκότητα των layers ή των μασκών) και το Adjustment Presets για χρήση επαγγελματικών εφέ στις φωτογραφίες σας με ένα μόνο κλικ. Τα εκπληκτικά νέα slideshows σας δίνουν την δυνατότητα να προβάλετε τη δουλειά σας συνδέοντας φωτογραφίες, ήχο, κείμενο και ΗD video. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα έξι θέματα τις Apple ή να διαλέξετε τα δικά σας transition, φόντα, περιθώρια και τίτλους καθώς και να προσθέσετε το δικό σας soundtrack. Μπορείτε να εξάγετε τα slideshows στο iTunes και να τα έχετε μαζί σας στο iPhone ή στο iPod touch ή να τα μοιραστείτε μέσω Facebook ή Flickr.

Το νέο αυτό λογισμικό, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και σε όσους έχουν την φωτογραφία σαν χόμπι. Οι απαιτήσεις συστήματος για το Aperture 3 είναι: Mac OS X Snow Leopard και επεξεργαστής Intel Core 2 Duo. Να σημειωθεί ότι το λογισμικό αυτό, τρέχει ως 64-bit εφαρμογή εκμεταλλευόμενη όλες τις δυνατότητες του Snow Leopard.

Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν trial έκδοση (για 30 μέρες) του Aperture 3, στο www.apple.com/aperture/trial

[via]

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.