Μια ακόμα αλήθεια για την ΕΥΔΑΠ

Η κυβέρνηση (κατ’ευφημισμον) τα έχει βάλει με όλη την Ελλάδα Μεθαύριο θα γίνει μια ακόμα απεργία για να διεκδικήσουμε την λογική Δεν υπάρχουν κόμματα,δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί, δεν υπάρχει τίποτα Υπάρχει μονό ο λαός που ότι και αν γίνεται την πληρώνει αυτός. Δεν ξεγελιέμαι από κανέναν. Όποιος και να ήταν κυβέρνηση τα ίδια θα έκανε. Βλέπεις κλείνουν στόματα τα εκατομμύρια Και για τον λαό ουδείς ενδιαφέρεται. Τέλος πάντων ως αναγνώστης και ως εργαζόμενος στην ΕΥΔΑΠ θα παραθέσω κάποια στοιχεία για την απεργία τα όποια είναι ελεγμένα και διαθέσιμα προς κάθε Έλληνα ή μη να ελέγξει την εγκυρότητα τους.

Η κυβέρνηση διόρισε την ελεγκτική εταιρεία Grant Thorton σε ρόλο συμβούλου της για να ελέγξει όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΕΥΔΑΠ. Ήδη έξι άτομα έχουν εγκατασταθεί, συλλέγουν στοιχεία και θα παραδώσουν εντός μηνός στο υπουργείο οικονομικών αναλυτική έκθεση με όλα τα οικονομικά δεδομένα

Τα δεδομένα τα οποία χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι ως απάντηση σε όλα τα σχέδια της κυβέρνησης είναι:

1. H “ζημιογονα” ΔΕΚΟ ΕΥΔΑΠ ,παρά την μεγάλη οικονομική κρίση ανακοίνωσε πριν λίγες ξερες για το φετινό εννεάμηνο κέρδη προ φόρων 24,311 εκατ. Εύρω και 15,471 εκατ. Ευρω μετά από φόρους

2. 26 εκατ. ευρω “αρπαξε” συνολικά για το 2010 η κυβέρνηση από τις μειώσεις μισθών και δώρων όλων των εργαζόμενων

3. Το “πλεοναζον” Ανθρωπινο Δυναμικό έχει μειωθεί δραματικά κατά 40% στους 2900 εργαζόμενους με 450 αποχωρήσεις κατά το 2010 χωρις καμία αναπλήρωση εδώ και πολλά χρόνια, στοιχείο που προκαλεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας,αφού αποκτήθηκαν δίκτυα διαφόρων δήμων(Η ΕΥΔΑΠ έχει να κάνει προσλήψεις από το 2003 όταν και έγινε η τελευταία προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ)

4. Κυβέρνηση και δήμοι αρνούνται να καταβάλλουν τις πάσης φύσεως οφειλές τους προς την ΕΥΔΑΠ που ανέρχονται στα 600 εκατ.ευρω.

Προσπαθούν μέσω ΜΜΕ να περάσουν στην κοινή γνώμη ότι για όλα φταίνε οι ΔΕΚΟ. Ισως και να φταίνε αφού δεν μπορούν να ξεπληρώσουν μόνες τους το χρέος του Ελληνικού Κράτους! Στις 15 Δεκέμβρη απεργεί ο λαός Το μαρτύριο δυστυχώς μόλις αρχισε. Αν δεν αντιδράσουμε θα συνεχίζεται επ άπειρον Κανένας βιαστής δεν σταμάτησε στο πρώτο θύμα. Έτσι και αυτοί ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!

Φιλικά…

Ένας άνθρωπος που υποφέρει όπως όλοι οι Έλληνες

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.