Η απάντηση του Ιατρικού στην προσφυγή του Υγεία στο ΣτΕ

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Σε μάχη μεταξύ ομίλων έχει εξελιχθεί η έναρξη λειτουργίας του Μαιευτηρίου “Γαία” εντός του νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”. Μετά την ανακοίνωση μέσω δελτίου τύπου ότι ο όμιλος “Υγεία” (Υγεία- Λητώ- Μητέρα) θα προσφύγει στο ΣτΕ ώστε να ελεγχθεί η νομιμότητα λειτουργίας ενός νοσοκομείου μέσα σε ένα άλλο, ήρθε και η απάντηση από τον όμιλο “Ιατρικό Αθηνών”.

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ, με ακλόνητη νομιμότητα, μεταξύ Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ και ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΑΕ (διά της 100% θυγατρικής εταιρείας «ΓΑΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ») συνιστά γεγονός. Η σύμπραξη εντάσσεται αποκλειστικά:

(α) στην επίτευξη των σκοπών δράσεως του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ στο χώρο της υγείας και την πραγματοποίηση ενεργειών συναφών με τους σκοπούς του.

(β) στην εξασφάλιση μειωμένου τιμολογίου, έως και 50%, με συγχρόνως εξασφαλισμένα τα υψηλότερα επιστημονικά και τεχνολογικά στάνταρντς.

(γ) στην δωρεάν προστασία κοινωνικώς ευπαθών ατόμων-γυναικών και παροχή δωρεάν τοκετού 4ου παιδιού και τοκετού κάθε επιτόκου μονίμου κατοίκου παραμεθόριων περιοχών.

Συνακόλουθο των πιο πάνω είναι «η σοβαρά ζημία» των πληττομένων ανταγωνιστών (Όμιλοι ΥΓΕΙΑ-ΙΑΣΩ) που εμπορεύεται ολιγοπωλιακά τον τομέα μαιευτικής γυναικολογίας στην Αθήνα. Έτσι είναι «κατανοητή» η, χωρίς φραγμούς και όρια, αντεπίθεση του «θιγομένου κεφαλαίου». Απαντάμε στο ψεύδος και την ύβρη με τη νηφαλιότητα που μας δίνει η πίστη στην ασφάλεια της νομιμότητάς μας, στο εύρος της πραγματικής κοινωνικής προσφοράς μας, στο δικαίωμα των εκατοντάδων εργαζομένων στις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούμε.

Προσηλωμένοι στο καθήκον μας δεν θα ανοίξουμε διάλογο με τους αθέμιτους ανταγωνιστές και αυτόκλητους τιμητές των πάντων.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.