Ανάκληση Nissan Qashqai & X-Trail (Τ31)

Qashqai

Η Nissan, στο πλαίσιο της υπεύθυνης πολιτικής της απέναντι στους πελάτες της, εντόπισε και ανακοινώνει ένα πιθανό τεχνικό ζήτημα που αφορά σε ορισμένα μοντέλα Qashqai, Qashqai+2 και X-Trail (T31).

Πρόκειται για μια βίδα που συγκρατεί το πινιόν στo σώμα της κρεμαγιέρας, η οποία υπάρχει πιθανότητα να χαλαρώσει, προκαλώντας θόρυβο κατά τη διάρκεια της περιστροφής του τιμονιού. Αν το όχημα εξακολουθεί να οδηγείται με αυτό το σύμπτωμα, υπάρχει το ενδεχόμενο η βίδα αυτή να φύγει από τη θέση της. Αν και δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος μέχρι στιγμής που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα, η Nissan αποφάσισε να ανακαλέσει για έλεγχο τα παραπάνω αυτοκίνητα, παραγωγής μεταξύ Νοεμβρίου 2006 και Ιουνίου 2009, για να αποκαταστήσει ενδεχόμενο πρόβλημα.

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ως εκπρόσωπος της Nissan Motor Co. στη χώρα μας, θα φροντίσει για την αποστολή σχετικής επιστολής στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, οι οποίοι, σύμφωνα με τα αρχεία της εταιρείας, έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα της συγκεκριμένης παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εργασία, η οποία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Nissan στην Ελλάδα, είναι απλή και σύντομη.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.