50 εκ. οι πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων πλήρους αφής της Samsung!

Samsung Touch Screen

Η Samsung Electronics ανακοινώνει ότι οι πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων πλήρους αφής άγγιξαν τα 50 εκατομμύρια τεμάχια στην παγκόσμια αγορά, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ηγετική της θέση σε αυτό το ταχύτατα αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς.

Η Samsung έχει καταγράψει πωλήσεις 40 εκατομμυρίων συσκευών πλήρους αφής για το τρέχον έτος, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2009, σε σύγκριση με τα περίπου 10 εκατομμυρία το 2008. Η αύξηση των πωλήσεων αποτελεί ένδειξη της αυξανόμενης τάσης των καταναλωτών να αναζητούν συσκευές πλήρους αφής, απολαμβάνοντας ένα φιλικό και διαδραστικό user interface, προηγμένες εφαρμογές πολυμέσων και κομψό σχεδιασμό σε μια συσκευή.

Η Samsung βρίσκεται κοντά στην επίτευξη του στόχου των πωλήσεων των 200 εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων το 2009. Τα κινητά πλήρους αφής της Samsung θα αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% των πωλήσεων το 2009, ενώ το 2008 βρίσκονταν στο 5% των πωλήσεων των κινητών τηλεφώνων.

Η Samsung έχει συμβάλει στη διαδεδομένη χρήση των κινητών τηλεφώνων πλήρους αφής κατά τη διάρκεια των δυο τελευταίων χρόνων, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών – από entry level μέχρι hi-end – που υπογραμμίζουν τη δέσμευση της εταιρείας για κινητά τηλέφωνα για κάθε τρόπο ζωής. Το μοντέλο Star (S5230) το οποίο ενσωματώνει τις πιο προηγμένες εφαρμογές πολυμέσων έσπασε το φράγμα των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων μόλις έξι μήνες μετά τη διάθεση του στην αγορά.

Το Star, διαθέσιμο από το Μάιο 2009, υπερέβη το συγκεκριμένο ορόσημο πωλήσεων ταχύτερα από κάθε άλλο κινητό τηλέφωνο στην ιστορία της Samsung. Επίσης το μοντέλο F480 με πωλήσεις 9 εκατομμυρίων συσκευών από το Μάιο του 2008 και το Corby (S3650), ένα κινητό τηλέφωνο για νεαρούς χρήστες, με πωλήσεις 3 εκατομμυρίων συσκευών μέσα σε δύο μήνες μετά από τη διάθεση του, αποτελούν άλλες δημοφιλείς συσκευές της Samsung.

Επισημαίνεται ότι η αγορά της Ευρώπης καταγράφει το υψηλότερο μερίδιο σε πωλήσεις κινητών τηλεφώνων πλήρους αφής της Samsung με 19 εκατομμύρια συσκευές. Ακολουθούν η Αμερική με 6,3 εκατομμύρια, η Κίνα με 3,4 εκατομμύρια και η Ν. Κορέα με 3 εκατομμύρια πωλήσεως.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.