Το Darkfall στο The Mall

Darkfall online game

Από σήμερα μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, το πιο ενδιαφέρον online game του 2009 θα βρίσκεται στο The Mall Athens.

Η Audio Visual Enterprises, και η Aventurine A.E, , ανακοινώνουν την παρουσία του Darkfall Οnline στο event Digital World ’09 στο The Mall Athens, όπου θα διανέμονται και κάρτες γνωριμίας με το παιχνίδι.

Από σήμερα μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, το Darkfall, ένα από τα μεγαλύτερα MMORPG (Massive Multiplayer Online RPG) παγκοσμίως, θα βρίσκεται στο The Mall. Στο περίπτερο του Darkfall, οι φίλοι των online παιχνιδιών ρόλων θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Darkfall, αλλά και να φύγουν με δώρο τις νέες κάρτες γνωριμίας του παιχνιδιού με τις οποίες θα μπορούν να συνδεθούν και να παίξουν για 10 ημέρες.

Το Darkfall θα βρίσκεται στοv 3o όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall, δίπλα στο κατάστημα Φίλιππος Νάκας.. Οι φίλοι των ΜΜΟRPG δεν θα πρέπει να χάσουν την μοναδική αυτή ευκαιρία να γνωρίσουν το Darkfall, καθώς οι κάρτες γνωριμίας θα διανέμονται αποκλειστικά και μόνο κατά την διάρκεια του Digital World ’09.

Σχετικά με το Darkfall

Το Darkfall είναι το μεγαλύτερο video game που έχει παραχθεί ποτέ στην Ελλάδα.. Είναι ένα παγκόσμιο προϊόν το οποίο κυκλοφορεί σε περισσότερες από 120 χώρες στον κόσμο και θεωρείται ένα από τα καλύτερα online παιχνίδια στην πολύ ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά των videogames. Το Darkfall Online είναι ένα παιχνίδι φαντασίας τύπου MMORPG, όπου μπορούν να συμμετάσχουν πολλαπλοί χρήστες με διάφορους χαρακτήρες, σε ένα εντυπωσιακό real-time σύστημα μάχης. Ηρωικές μάχες, εχθροπραξίες ανάμεσα σε φυλές και χτίσιμο αυτοκρατοριών, διαδραματίζονται σε έναν τεράστιο και μοναδικό φανταστικό κόσμο.

Το Darkfall συνδυάζει το παίξιμο ρόλων, τη δράση και τη στρατηγική. Είναι σχεδιασμένο ώστε να αναπαράγει έντονα ρεαλιστικές και ζωντανές μάχες σε έναν εικονικό κόσμο για μια εμπειρία που απορροφά τον παίκτη. Ο στόχος του Darkfall είναι να δώσει στους παίκτες του μια διασκεδαστική πρόκληση μέσα σε ένα τεράστιο εικονικό κόσμο.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.