Το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft ανοίγει τις πόρτες του στο 3ο MediaCamp Athens

mediacamp3 To Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft φιλοξενεί στους χώρους του το 3ο MediaCamp Athens, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου και ώρες 10:00-21:00.

Η Microsoft Ελλάς στηρίζοντας ενεργά την καινοτομία και την ανάπτυξη φρέσκων ιδεών ανοίγει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις πόρτες του Κέντρου Καινοτομίας (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 103) στο MediaCamp Athens, το οποίο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν σε ένα διήμερο αλληλεπίδρασης, δημιουργικής αναζήτησης και ανοιχτής συζήτησης, αποσκοπώντας στη διερεύνηση των νέων ζυμώσεων και τάσεων στο πεδίο της τεχνολογίας, του διαδικτύου και ευρύτερα των Νέων Μέσων.

Στην τρίτη χρονιά διοργάνωσής του, το MediaCamp Athens φιλοξενεί μεγάλο αριθμό ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα καταθέσουν τις γνώσεις τους και την προσωπική τους εμπειρία αναφορικά με την αξιοποίηση του Διαδικτύου και των Νέων Μέσων, ενώ η συμμετοχή στην εκδήλωση αναμένεται να κινηθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο, το πρόγραμμα και τους ομιλητές της εκδήλωσης, μπορείτε να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.