Υπολογισμός λογαριασμού ΔΕΗ: Το απόλυτο εργαλείο

Υπολογισμός λογαριασμού ΔΕΗ

Το κόστος του λογαριασμού της ΔΕΗ καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων ενός νοικοκυριού. Ακόμα περισσότερο στην εποχή μας που όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό ρεύμα για θέρμανση τον Χειμώνα και για ψύξη το Καλοκαίρι. Εκτός όμως από το κόστος του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος, στον λογαριασμό συνυπάρχουν και εισφορές υπέρ τρίτων, συνδρομή στην ΕΡΤ, δημοτικά τέλη, δημοτικοί φόροι, τέλος ακίνητης περιουσίας, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και ο ΦΠΑ! Όλα αυτά κάνουν τον υπολογισμό αρκετά δύσκολο ώστε κάποιος να μπορεί να “προβλέψει” πόσο θα του έρθει ο επόμενος λογαριασμός. Σε αυτό το σημείο έρχεται το akouseto.gr να δώσει την λύση:
Το αρχείο Excel που θα κατεβάσετε από εδώ ή εδώ ή και εδώ είναι η λύση που περιμένατε. Τι πρέπει να κάνετε; Απλά να συμπληρώσετε τα ροζ κουτιά και ο υπολογισμός όλων των προαναφερθέντων θα γίνει αυτόματα!
Παρακάτω ακολουθεί ο οπτικός οδηγός για το από που θα αντλήσετε τα δεδομένα της παροχής σας.

Υπολογισμός λογαριασμού ΔΕΗ 2Υπολογισμός λογαριασμού ΔΕΗ

Επιπλέον, στο δεύτερο worksheet που έχει τίτλο “DATA” περιέχει τα δεδομένα τα οποία ισχύουν τώρα (11 Ιανουαρίου 2017). Αν την στιγμή που το κατεβάσατε τα δεδομένα έχουν αλλάξει από την ΔΕΗ τότε μπορείτε να τα αλλάξετε και στο worksheet αυτό.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *