Υπάρχει πρόβλημα; Γραμμα Νο2

Αγαπητή Ιουλία,
Συγχαρητήρια για την νέα σας στήλη. Είμαι αναγνώστης του akouseto.gr και με εντυπωσίασε αυτή η κίνησή σας.
Είμαι νεαρός πάνω κάτω 27.5 ετών και δουλεύω ως διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία με φρούτα (μπακάλικο). Τα απογεύματα για να γεμίζω τις ώρες μου έχω βρεί μια γκόμενα με την οποία βγαίνω εδώ και πολύ καιρό (3 βδομάδες). Το θέμα είναι οτι το γκομενάκι μου την έχει δει πολύ περιεργα την φάση. Πριν κλείσουμε μήνα και μου ζητάει βέρες και αρραβώνες. Τι λες να κάνω; Να την στείλω στην μάνα της με μια σακούλα αχλάδια; Η να το παντρευτώ; Δεν λέω μου συμπεριφέρεται φίνα αλλα είμαι εγω για παντριές κοτζάμ διευθυντής; Σε παρακαλώ συμβούλεψέ με…
Με αγάπη,
Γίωργος Κ.

Αγαπητέ μου Ζήκο,
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ξεκινώ τη συνεργασία μου με το akouseto.gr , συζητώντας μαζί σου ένα τέτοιου είδους πρόβλημα.
Καταλαβαίνω απόλυτα ότι σ’αυτή τη δημιουργική ηλικία των 27,5, ένας άνδρας θεωρεί εμπόδιο στην καριέρα του, κάθε σχέση με προοπτική.
Η επιμονή της κοπέλα σου όμως να δεσμευτείτε από τόσο νωρίς, με οδηγεί στο συμπέρασμα πως θέλει να στα φάει (και όλοι ξέρουμε πόσο έχουν φτάσει τα πορτοκάλια τη σήμερον ημέρα).
Αλλά καλύτερα να δούμε το θέμα στην πραγματική του διάσταση.
Το χειμερινό ωράριο καταστημάτων είναι με το μέρος σου. Σου δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να συναντάς την εν λόγω κοπέλα, μόνο Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο απόγευμα που τα μαγαζιά είναι κλειστά. Η Κυριακή, λόγω της φύσης της εργασίας σου, υποθέτω πως είναι «κλεισμένη» (Προμήθειες, Λαχαναγορά Ρέντη κλπ). Εάν το Σάββατο λοιπόν κάνεις το καλό παιδί και τη συνοδεύσεις μαζί με τις φίλες της στο πλησιέστερο κινηματογράφο, σου μένουν μόνο δύο ημέρες γκρίνιας.
Απέφυγε το σεξ ή φρόντισε να υπάρχει κόσμος γύρω τριγύρω, προκειμένου να γλιτώσεις από τις γλύκες και τις συζητήσεις μετά την επαφή.
Επιπροσθέτως, το συνεχόμενο ωράριο των Χριστουγέννων θα σε σώσει για 30 ολόκληρες ημέρες.
Υπομονή 3 μήνες λοιπόν και από Γενάρη βλέπεις τι κάνεις…. Και να ξέρεις … η επιμονή σώζει τις σχέσεις….
Με εκτίμηση,
Ιουλία

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.