Υπάρχει Πρόβλημα; Γράμμα Νο 8

Καλησπέρα κυρία Ιουλία,

Κώστας 48 από το Άργος της Αργολίδας. Δεν ξέρω αν με θυμάσαι αλλά είμαι το παιδί που σε έσπρωξε λίγο για να περάσει και να πάει στο WC σε ένα μπαρ του Ναυπλίου που σε είχα δει τέλη Αυγούστου. Τέλος πάντων. Έμαθα για σένα και κατάφερα να σε βρω. Έχω να σου εκμυστηρευτώ ένα πρόβλημα που νομίζω ότι καταστρέφει την ψυχολογική μου αρτιμέλεια. Είμαι παντρεμένος και εδώ και 4 μήνες τα έφτιαξα με την κόρη του φίλου μου του Γιώργου την Φαίη που είναι 21 χρονών. Πιστεύω στην σχέση αυτή και έχω αρχίσει διαδικασίες για να καταστρέψω τον γάμο μου. Το ερώτημα μου έχει να κάνει με τον τρόπο που θα το φέρω στον φίλο μου-μέλλοντα πεθερό μου. Έχεις καμιά πρόταση να μου κάνεις; Φοβάμαι μη νομίσει ότι δεν την αγαπάω.

Κώστας

Αγαπητέ Κώστα,
Αρχικά να σου θυμίσω πως δεν έπεσες απλά επάνω μου, μετά βίας σε πείσαμε ότι η καινούρια λευκή δερμάτινη τσάντα μου, δεν ήταν η λεκάνη που τόσο επιθυμούσες να συναντήσεις.
Τώρα λοιπόν έπεσες στη ανάγκη μου. Και μου λες πως πάλι μπερδεύτηκες και πέρασες το λυκόπουλο για την 50άρα που θα’πρεπε να ξενοκοιτάξεις, γιατί εάν θυμάμαι καλά, για φρεσκότερο δεν είσαι !
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως, είναι ο προβληματισμό σου. Αντί να σκεφτείς τη γυναίκα σου και το ντουβρουτζά που θα της έρθει μόλις μάθει πως το κοριτσάκι που επισκέφτηκε στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκε, (τις πήρε και δωράκι προφανώς!) είναι η επίδοξη γκόμενα του άντρα της, κάθεσαι και προβληματίζεσαι με τη γνώμη του πατέρα της; Βέβαια η αλήθεια είναι πως αν στα νιάτα σας έχετε τιμήσει όλα τα χαμηλής ενδυματολογικής περιεκτικότητας νυχτομάγαζα (βλ. strip show) και κατά καιρούς (όπως κάθε καλός φίλος άλλωστε) σ’έχει καλύψει στη γυναίκα σου για να βγεις και να ξεχάσεις να ξαναμπείς, φοβάμαι πως δεν θα δεχθεί να εκθέσει το βλαστάρι του σε τέτοιο κίνδυνο.
Η γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο του εκβιασμού. Πάρε ένα χαρτί και ένα μολύβι και κατέγραψε όλα όσα ξέρεις για τον κολλητό σου. Έστω και αν δεν τον ενδιαφέρει εάν αποκαλυφθούν όλες οι νυχτο-βρομοδουλειές του, σίγουρα κάποια οικονομική "εκκρεμοτητούλα" θα έχει υποπέσει στην αντίληψη σου. Το νυχτοπερπατείν πολύ αγάπησαν, την εφορία κανείς !!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.