Νέο Sony Ericsson Xperia arc S για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες

Το νέο Xperia arc S ήρθε στην ελληνική αγορά για να φέρει κοντά σας διασκέδαση και λειτουργικότητα, όλα σε μία συσκευή. Με αναβαθμισμένο επεξεργαστή 1.4GHz, το νέο μέλος της οικογένειας Xperia υπόσχεται ακόμα ταχύτερη απόδοση, αλλά και πολλά περισσότερα, αφού έχει βραβευθεί από την EISA ως European Camera Phone 2011-2012 καθώς και με το βραβείο red dot Product Design για το 2011.

Το Xperia arc S είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού Xperia™ arc και χάρη στον επεξεργαστή 1.4GHz που διαθέτει πετυχαίνει έως και 20% ταχύτερη απόδοση ιστοσελίδων*. Διαθέτει επίσης οθόνη 4.2’’ με Mobile BRAVIA Engine, λήψη βίντεο High Definition, φωτογραφική μηχανή 8.1mp που επιτρέπει την μέγιστη ποιότητα στην λήψη φωτογραφιών, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χάρη στον βραβευμένο αισθητήρα ExmorR.

Επίσης απολαύστε τις εικόνες της νέας τεχνολογίας 3D Sweep Panorama τόσο στο κινητό σας, όσο και στο σπίτι σας, απλά και εύκολα, συνδέοντας την συσκευή στην έξοδο HDMI μιας 3D τηλεόρασης.

Απολαύστε επίσης συνεχή πρόσβαση στο Facebook απευθείας από όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου με το “Facebook inside Xperia”, αλλά και την μοναδική εμπειρία του κόσμου του Αndroid 2.3, με πάνω από 300.000 εφαρμογές διαθέσιμες για να κατεβάσετε.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.