Η Vodafone φέρνει το iPhone 3GS στην Ελλάδα

iphone-3gs

Η Vodafone από σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009 δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το iPhone 3GS, το οποίο θα διατίθεται για αγορά στα καταστήματα Vodafone και online στο www.vodafone.gr.

Το νέο iPhone 3GS αποτελεί το πιο γρήγορο και ισχυρό iPhone έως τώρα, καθώς διαθέτει απίστευτες νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της βελτιωμένης ταχύτητας και απόδοσης, της μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας, της υψηλής ποιότητας κάμερα 3 megapixel με αυτόματη εστίαση, της εύκολης στη χρήση εγγραφής βίντεο και των φωνητικών εντολών.

Η Vodafone μεριμνά πάντοτε, ώστε να παρέχει στους πελάτες της ευρεία κλίμακα τιμών για ευρυζωνικές κινητές υπηρεσίες, αλλά και τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες αυτές απευθείας στην κινητή συσκευή ως modem, πρακτική που είναι γνωστή ως «tethering», δηλαδή να συνδέουν το φορητό ή προσωπικό τους υπολογιστή στο Internet μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Οι συνδρομητές της Vodafone δε θα χρεώνονται με επιπλέον μηνιαίο πάγιο για να χρησιμοποιούν το iPhone 3GS τους σαν modem. Oι συνδρομητές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα υπηρεσία tethering, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το διαθέσιμο όγκο δεδομένων που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα σύνδεσής τους.

Η Vodafone θα προσφέρει το iPhone 3GS 16GB στην τιμή των 129€ και το iPhone 3GS 32GB στην τιμή των 219 Euro για σύνδεση στο πρόγραμμα iPhone 400 plus, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν χρόνο ομιλίας 400 λεπτά, 250 SMS, 50 MMS και 1GB για να κατεβάσετε δωρεάν περιεχόμενο. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου 18 μηνών. Η τιμή λιανικής για το νέο iPhone 3GS 16GB είναι 569 Euro και 669 Euro για τα 32GB, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Από την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του iPhone 3GS στην Ελλάδα, η Vodafone κατακλύστηκε από εννέα χιλιάδες προεγγραφές πελατών, οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τη συσκευή, στα καταστήματα, αλλά και online.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.