Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Βασεις εισαγωγης σε ΤΕΙ και ΑΕΙ

Ανακοινώθηκαν από το Υπ.Ε.Π.Θ. οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ. Μετά από την πρώτη μελέτη των αποτελεσμάτων εντύπωση κάνει η πτώση σε σχολές σωμάτων ασφαλείας (εξαιτίας μάλλον των Δεκεμβριανών) καθώς επίσης και η πτώση στις οικονομικές σχολές των ΤΕΙ που κατα το παρελθόν αποτελούσαν την Ναυαρχίδα των αντίστοιχων σχολών. Αντίθετα, άνοδος εμφανίζεται στις Πολυτεχνικές και στις ιατρικές σχολές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα μπορείτε να επισκεφτείτε το ypepth.gr.

[Photo from rurulu]

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • total egg yolks you used are 70g to 77g for 60g flour. I weighted my egg yolks. 4 yolks is 77g. I use 60g King Arthur AP flour. The batter is about 1/2 full.How can I know the cake rises too quick? How many minutes after it is in oven?The first time, I used 7 eggs, the batter was 2/3 full. It shrink very bad too.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.